Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Rejsedronning forlader Star Tour

SMS SMS SMS

Hun startede som rejseguide, og slutter som administrerende direktør for Star Tour i Danmark og Executive Source Markets Director for TUI Nordic i alle fire lande (Danmarks, Sverige, Norge og Finland), samt øverst ansvarlig for bl.a. Revenue Management og Customer Relationship Management.

Birthe Madsen takker af efter 28 år i virksomheden, for nu skal der være bedre balance mellem arbejde og privatliv.

- Jeg har udlevet mine direktørdrømme, og med over 80-100 rejsedage om året i mange år, har det kostet på privatsiden, hvor jeg er alenemor til min 9-årige søn. Jeg har truffet denne svære beslutning, fordi jeg længes efter at være mere til stede i min søns liv, selvom jeg langt fra er klar til pension. Jeg satser på, at der for eksempel er spændende bestyrelser, der har brug for en kvinde med stor erfaring fra det private erhvervsliv, og som har leveret overbevisende resultater i en yderst konkurrenceudsat branche. Dét giver en solid baggrund til at rådgive andre virksomheder. Lige nu har jeg ingen konkret plan, og jeg glæder mig til at se, hvad mit fremtidige arbejdsliv skal bestå af, siger Birthe Madsen, afgående administrerende direktør for Star Tour.

Star Tour er under Birthe Madsens 15 årige ledelse vokset på både bundlinje og toplinje, og er i dag Danmarks største rejsearrangør med 300.000 kunder årligt, en markedsandel på 27%, og en stabil indtjening blandt rejsebranchens allerbedste.

Sidste år vandt Star Tour en ”Danish Travel Award” som Danmarks bedste rejsearrangør.

Samtidig har Birthe Madsen gennemført vækststrategien i alle 4 nordiske lande og sikret en positiv turnaround i Norge og Finland.

TUI Nordic er i dag Nordens største rejsearrangør med mere end 1,5 mio. kunder, en omsætning på 12 mia. kr. og er markedsledende i Sverige, Finland og Danmark.

- Det er det rigtige tidspunkt for TUI Nordic, Star Tour og ikke mindst mig selv personligt. Jeg overlader en moderne, effektiv, digital og kundeorienteret virksomhed med stærke brands og produkter. Jeg har i mange år som intern mentor og chef ”uddannet” den nye generation af ledere, der nu er klar til at tage yderligere ansvar, mener Birthe Madsen, der fratræder sin stilling pr. 1.7.2014.

Fakta:Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2012 på 28 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle