Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Markeder topper - kano flopper på solferien

SMS SMS SMS

Lokale oplevelser tiltrækker nordiske charterrejsende mest, næst efter svømning og solbadning på charterferien. Kanosejlads lægger helt i bunden af hitbarometeret, viser ny, nordisk undersøgelse foretaget af TNS Sifo, der har foretaget en spørgeundersøgelse på vegne af TUI Nordic og Star Tour*.

- Vi skandinaver vil gerne have autentiske oplevelser og mærke den lokale ånd, når vi er på ferie i et andet land. Mere end syv ud af ti svarede i undersøgelsen, at lokale markeder er favoritoplevelsen, når man skal på udflugt på ferien, med prøvesmagning af lokale specialiteter på en stærk andenplads, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

På en sidsteplads blandt de mulige aktiviteter og oplevelser kom kanopadling.

Så for at gøre det nemt for sommerens mange charterrejsende, har Star Tour lavet en guide til sommerens bedste lokale markeder på de mest besøgte sommerferiemål:

Otte fine markeder ved Middelhavet denne sommer:

Sardinien, Alghero : Hver onsdag formiddag er byen fuld af frisk frugt, grøntsager, godt brød, olivenolie, oste, pølser og skinker. Også en del tøj, sko, tasker, duge og blomster.

Sicilien, Catania : Alt mellem himmel og jord, både i fødevarer og designertøj. Markedet ligger på en sidegade til butiksstrøget Via Etnea nær Cathedral Square.

Åbent tir- fre.

Ibiza, På øens mange hippiemarkeder bliver solgt alt fra kaftaner og støvler til perler og kjoler.

1: Es Cana Punta Arabi startede i halvfjerdserne. I dag er der omkring 400 stande. Ligger ti minutter nord for Santa Eulalia . Spis frokost , lyt til musik og nyd en kop kaffe onsdage 10-18.

2: Las Dalias i San Carlos er Ibizas næststørste marked . Åbent hver lørdag 10-20. Arrangerer desuden i løbet af sommeren natmarkeder flere gange om uge

Mallorca

1: Sineu er det største på øen, og det eneste markede på Mallorca, der stadig handler med levende dyr. Stort udvalg af frugt, grøntsager, smykker, sko og tøj. Onsdage 9-14.

2: Alcudia: Åbent tirsdage og søndage, med omtrent samme udvalg som i Sineu bortset fra dyr. Prøv pølser, oste og andre lokale delikatesser.

3: Inca, landsbyen er berømt for sin læder. Her er masser af sandaler, tasker og bælter. Åbent om torsdagen.

Tyrkiet: I landsbyerne omkring Bodrum er torvedag syv dage om ugen. I Bodrum er det berømte tekstil marked (tirsdag) med tekstiler, tæpper, køkkenudstyr og alle former for tøj. Torsdage og fredage er markedet med mad, grøntsager, appelsiner og citroner fra lokale avlere, forskellige urter, oste i alle former og farver, oliven, svampe og meget mere.

*om undersøgelsen

I alt 716 nordiske respondenter, der havde rejst med TUI Nordic i de seneste 18 måneder.

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2013 på 27 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle