Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Hvor holder familierne ferie til sommer

SMS SMS SMS

Star Tour holder vejret: Hvor holder familierne ferie til sommer?

10 procent fald i antallet af familier, der har købt en sommerrejse. Sådan ser det ud hos Danmarks største rejsearrangør, Star Tour, lige nu og trods en tilsvarende stigning i par, der allerede har købt sommerrejsen, er det med tilbageholdt åndedræt, man følger udviklingen hos familierne. De seneste tre år har der nemlig været konstant stigning i antallet af familiebookinger i sommersæsonen.

- Jeg må indrømme, det er med let klamme håndflader, vi ser på vores salgskurver for familier her i sommersæsonen. I bedste fald venter familierne længere end før med at bestille sommerferien, måske fordi de håber på lavere priser, eller stadig overvejer dansk ferie, og i værste fald har de allerede besluttet sig for en ferie hjemme, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

De 10 % fald i familiebookingerne gælder hele sommersæsonen, også skolernes sommerferie. Det får nu Star Tour til at sætte hårdt ind med rabatkampagner målrettet familierne, i håb om at lokke dem til sydens sol i forsommeren i juni måned.

- Vi er nødt til at finde ud af, hvad det er, der holder familierne fra at bestille en rejse. Hvis det er ønsket om ferie i den danske sommer, håber vi alligevel at kunne lokke dem med sydpå, fordi vi faktisk kan matche prisen på en dansk campingferie, siger en håbefuld Stig Elling.

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2012 på 28 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle