Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Færre i tvivl om ferierejse til sommer

SMS SMS SMS

Ny spørgeundersøgelse viser:

Færre i tvivl om ferierejse til sommer

Sidste år på denne tid oplevede charterbranchen stor efterspørgsel på her og nu rejser, fordi skolelockout holdt elever og forældre hjemme i ugevis. Det betød til gengæld også, at mange familier ikke turde bestille rejser i skolernes sommerferie, fordi de risikerede at bruge adskillige ferieuger på lockouten.

En ny spørgeundersøgelse foretaget via startour.dk og besvaret af knapt 2000 danskere viser, at 14 procent stadig ikke har bestemt sig for en ferie i udlandet til sommer, mod 23 % i samme undersøgelse i april sidste år.

- Der er langt færre tvivlere i år, og det er godt. Det er dog ikke det samme som at de allerede har købt rejsen, men blot at de har besluttet sig for at holde ferie i udlandet i løbet af sommeren. Vi ser nemlig også i år, at familierne har ventet længere med at købe rejser, end tidligere år, og det er først nu, der for alvor er begyndt at komme skub i salget af familierejser i skoleferien, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Omkring 400.000 danskere plejer at tage på en charterferie i løbet af skolernes sommerferie, og det tal forventes at være stabil i 2014.

- Lige nu er der flere par end sædvanligt, der har sikret sig en sommerrejse, mens der er færre familier, men i det store og hele forventer jeg, at vi i branchen på hele sommersæsonen når op på de ca. 800.000 danske rejsende, vi oplevede sidste sommer, mener Stig Elling.

41 % svarer de skal rejse 1 uge til sommer, 21 % skal af sted i 2 uger, mens otte procent snupper tre uger i solen.

Fotos kan downloades her:

http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0004730

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2013 på 27 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle