Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Rejsebureau booster salget af sexlegetøj

SMS SMS SMS

Er der noget, der kan tiltrække danskernes opmærksomhed, så er det historier om vores sexvaner og om, hvad der sker i vores soveværelser. Det ses både på TV, i bladene og på de virale videoer, der florerer på de sociale medier.

Seneste hit er Spies Rejsers reklame ’Do it for Denmark’, hvor danskerne opfordres til at rejse mere udenlands, hvor vi eftersigende har mere sex, så vi kan få fødselstallet op igen.

Reklamefilm vækker stor begejstring og glæde 

Hos den erotiske webshop www.Sinful.dk vagte Spies’ video, der på bare to uger er blevet set næsten 6 millioner gange, både stor begejstring og glæde:

”Vi er helt vilde Spies’ ’Do it for Denmark’ kampagne og opfordringen om mere kvalitetstid sammen, hvor nærhed og intimitet er i fokus. For det er præcis de værdier vi brænder for og elsker at hylde”, udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk

Hos Sinful ser man kampagnen som et godt initiativ, der har potentiale til at få flere danskere til at prioritere nærheden og intimiteten i en ellers travl hverdag.

Spørger man Mathilde, kan en ferie gøre utroligt meget for parforholdet, fordi man får en pause fra hverdagens gøremål og pligter, og bare kan give sig hen til hinanden. Det er en unik mulighed for at gå i dybden og genopdage hinanden.

Større efterspørgsel efter sexlegetøj til ferien

”Normalt er efterspørgslen efter sexlegetøj til ferien størst lige op til årets traditionelle ferieuger, men allerede nu har vi fået adskillige forespørgsler på rejse-venligt sexlegetøj, så det ser ud til at Spies’ reklame har givet danskernes rejselyst et boost”, udtaler Mathilde Mackowski.

Er du en af de danskere, der følger Spies’ opfordring en ferie med din partner, og overvejer du at tage sexlegetøj med på turen, er det en god idé at vælge sexlegetøjet med omhu.

Det er nemlig ikke helt lige meget hvad man pakker ned, i hvert fald hvis man vil mindske risikoen for at skulle fremvise og forklare sit valg af sexlegetøj til f.eks. lufthavnens sikkerhedspersonale.

Så for at hjælpe alle, der gerne vil ha’ sexlegetøj med på turen, har Sinful.dk nu lavet en guide til sexlegetøj, der giver dig de bedste forudsætninger for god feriesex.

Læs guiden ’Det perfekte sexlegetøj til ferien’ her >>

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle