Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Fifty Shades of Grey trailer booster salget af sexlegetøj i hele Skandinavien

SMS SMS SMS

Da den længe ventede trailer til Fifty Shades of Grey filmen blev frigivet, gik den viralt og blev hurtigt en af de mest sete videoer på YouTube. På blot en uges tid er traileren blevet vist ca 20 millioner gange og spørger man Sinful.dk, har den - ligesom bøgerne - sat godt gang i danskernes frække fantasier.

Vi havde regnet med, at der godt kunne komme flere ordrer på Fifty Shades of Grey sexlegetøj, da traileren udkom, men vi er overraskede over at efterspørgslen i Danmark er steget med næsten 40 % på bare én uge”, udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk.

Selvom stigningen i Sinfuls danske webshop er meget markant, er den faktisk lavere end i Sinfuls svenske, norske og finske shops. Sverige topper med en stigning på næsten 129 %, Norge får andenpladsen med en stigning på nøjagtigt 100 %, mens Finlands stigning er på næsten 88 %.

Noget af det mest bemærkelsesværdige omkring den store stigning i efterspørgslen efter Fifty Shades of Grey sexlegetøj er, at kunderne, siden traileren udkom, har købt flere produkter fra serien ad gangen.

Hvor Sinful.dk normalt oplever, at de fleste kunder køber et enkelt eller et par Fifty Shades-produkter ad gangen, har mange indenfor den seneste uge købt 5-10 produkter på én gang.

Det virker som om traileren virkelig har sat gang i folks fantasier, så de for alvor har fået lyst til at eksperimentere mere. Det er dejligt at se, for variation kan være nøglen til et godt sexliv og dét at prøve noget nyt kan være med til at holde gnisten i live i forholdet”, udtaler Mathilde Mackowski.

Hvor længe den store efterspørgsel varer ved, kan Sinful.dk kun spå om, men den online sexshop forventer endnu et boom omkring Valentines Dag næse år, når Fifty Shades of Grey filmen har præmiere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle