Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Er din by Danmarks mest sexede?

SMS SMS SMS

Bor du i Danmarks mest sexede by eller måske en af de næstmest frække byer i landet? Det giver et nyt og ekstra frækt Danmarkskort dig nu svaret på. 

Se sexkortet her og find ud af, om din by er Danmarks mest sexede >>

Nyt sexbarometer tager temperaturen på danskernes sexliv

Kortet er en grafisk præsentation af resultaterne fra en ny undersøgelse fra Sinful.dk, der tager udgangspunkt i mængden af sexlegetøj, personer i de forskellige byer har købt.

Kortet er en slags ‘heat map’, hvor byerne er farvelagt efter hvor meget sexlegetøj indbyggerne køber i forhold til landsgennemsnittet. Jo mørkere rød en by er, jo mere sexet er den.

Med kortet kan du få et unikt indblik i, hvor eksperimenterende indbyggerne i din by er, i forhold til resten af landet. Er I frække nok til at være Danmarks mest sexede by eller skal der skrues mere op for erotikken, hvis I skal være med længst fremme?

Få svaret her på det nye sexkort >>

Bonusinfo:

Undersøgelsen er baseret på data fra mere end 100.000 ordrer der er afgivet på Sinful.dk og tallene er nået ved at dividere omsætningen for hver af landets postnumre med antallet af indbyggere i området og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Sinful.dk garanterer, at alle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt. Så du har altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark.

“Undersøgelsen er lavet med stor respekt for vores kunders privatliv og alle data i undersøgelsen er derfor fuldstændigt anonyme. Vi ved, at det er en tillidssag, når kunderne handler hos os og den tillid værner vi om”, udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle