Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Opgrader badeværelset billigst muligt

SMS SMS SMS

Vi tænker ikke over det normalt, men badeværelset er normalt det dyreste rum. I hvert fald hvis du ser på pris pr kvadratmeter. Hvis du er grundig i din undersøgelse af priserne, kan der derfor også være rigtig mange penge at spare. Dette er nogle af de vigtigste områder at undersøge hvis du skal have nyt badeværelse:

 - Sammenlign priser på vvs'ere - de fleste kommer ikke uden om, at der bliver lagt en del timer fra en vvs installatør, når der skal installeres toilet, badekar/bruser, håndvask m.m.

 - Sammenlign priser på murer - specielt hvis du både skal have lagt nyt gulv, nye fliser på væggene og måske gulvvarme, så kan en forskel i timepris gøre en stor forskel.

 - Tjek priserne på håndvask, håndvaskarmatur, brusekabine, brusearmatur, toilet, toiletsæde og skabe. Kan du spare et par hundrede på hver af disse ting, så bliver det hurtigt til et stort sparet beløb.

VVS.Guru sammenlignes priser på mange forskellige vvs produkter, og i langt de fleste tilfælde er der rigtig store beløb at spare. Et eksempel er Gustavsberg 5530 Nautic hvor der i skrevne øjeblik er en besparelse på 379 kroner, hvilket næsten er 1/3 af prisen. "Vi har oprettet VVS.Guru for at give forbrugerne et bedre overblik over priserne indenfor vvs, da der ofte er store besparelser at hente" udtaler Rolf Hansen som er en af mændene bag det nye website. "Vi er i fuld gang med at oprette prissammenligninger på de fleste produkter indenfor vvs, så man altid har et sted at gå hen, hvis man gerne vil have de bedste priser til sit nye badeværelse." slutter han af. 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle