Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

4 tips der vil forbedre din søvn

SMS SMS SMS

Der kan være mange grunde til at vi ikke sover optimalt. Dyner Online har taget et kig på 5 simple ting der kan gøre sin nattesøvn meget bedre. Det er vigtigt at sove godt. For det første bruger vi en stor del af vores liv på at sove, men det påvirker også i høj grad resten af dagen. Skal du være effektiv og kunne få lavet en masse på arbejdet, så er det vigtigt at du have sovet ordenligt.

1. Regelmæssig døgnrytme

Hvis det er muligt, så bør du gå i seng, og stå op på de samme tidspunkt hver dag. Dette gælder også weekenderne og ferien. På denne måde bliver det det indre ur der i højere grader styre hvornår du vågner, og føler dig dermed også mere udhvilet.

2. Sæt farten ned inden du skal sove

Har du haft en begivenhedsrig dag eller måske dyrket motion lige inden du går i seng, så skal du ikke forvente at du bare kan falde i søvn. Brug en time til at slappe af og geare ned. Du kender det sikkert godt. Hvis du læser en kedelig bog, så sløves vi og det bliver næsten svært at holde sig vågen. Brug dette til din fordel. Vælg eventuelt at læse en spændende bog i stedet for en kedelig, eller lav noget andet hvor du slapper helt af.

3. Sov køligt

Der er rigtig mange mennesker der sover i et soveværelse der er alt for varmt. Temperaturen påvirker vores døgnrytme, og det er derfor en god ide at have en temperatur i rummet der ikke overstiger 18 grader. Køb dyner og topmadrasser der passer til dig og den sæson vi er i. Der er stor forskel på sommerdyner, helårsdyner og vinterdyner, og den kvalitet de er i. Vælg en dyne der passer til dig. 

4. Seng, topmadras og dyne skal passe til dig

Vi er alle forskellige. Størrelsen på sengen, topmadrassen og dynen skal passe dig, og det skal passe til din vægt og vægtfordeling. Køb ikke den billigste af de billige, men køb den som passer til dig. Husk du bruger 6-9 timer hver nat i sengen. 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle