Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Krydstogt? Jamen jeg er jo ikke millionær

SMS SMS SMS

Det er en myte, at krydstogter er for millionære. Det er dog langt fra en myte, at krydstogter er en afslappende, afvekslende og helt igennem dejlig ferieform, der oven i købet er blevet tilgængeligt for alle på lige fod med almindelige charterrejser.

Verden har forandret krydstogtbranchen

Mon ikke de fleste har et billede i hovedet af en typisk krydstogtgæst som værende en midaldrende amerikansk mand med texansk accent og hans kone. Billedet har tidligere passet godt til virkeligheden, men verden har forandret sig. Amerikanerne trak sig fra krydstogtskibene midt i en tid, hvor branchen var i vækst, og så var der pludselig masser af tomme pladser på skibene, som skulle holdes sejlende. Det sendte priserne ud i frit fald, og det har vist sig, at være til gavn for branchen, at rejseformen nu er blevet mere tilgængelig.

Det er netop krydstogtets rammer der hurtigt udskiftede de rige amerikanere med feriehungrende europæere og ikke mindst danskere. For krydstogtet er nok noget nær den mest afslappende, men alligevel varierede, ferieform man kan forestille sig.

Du lader dig ganske enkelt transportere fra den ene destination til den næste, mens du nyder ferien. Du skal ikke tænke på mad, eller hvor du skal sove på næste destination, for du har dit helt eget all-inclusive luksushotel, der stille og roligt bringer dig frem, og samtidig sørger for dit velbefindende.

Vælg selv dit budget

Selvom krydstogter er for alle, næsten uanset feriebudget, så vil du kunne finde krydstogter i mange forskellige prisklasser, og det er fordi, der er forskellige faktorer, der spiller ind. Derfor giver vi dig her vores tips til at finde et krydstogt, der matcher dit budget:

  • Rejs udenfor sæsonen. Det er altid den bedste måde at spare penge på når vi taler rejser. Jo flere der vil rejse, jo højere pris er folk villige til at betale, og det sætter rederierne deres priser efter. Det er ikke unormalt at du kan spare 4.500kr på krydstogt hvis du eksempelvis rejser i november.
  • Vælg det nære krydstogt. Prisen på krydstogtet er oftest eksklusiv transport til havnen, som togtet sejler ud fra. Det giver sig selv, at jo kortere du skal rejse, jo mindre skal du betale. Netop derfor vælger mange dansker også krydstogter i Skandinavien og Middelhavet.   
  • Drop de arrangerede ture. Rejseselskaberne tjener nemlig gode penge på at arrangere ture med guides på destinationerne. Du kommer langt med et par gode sko og en almindelig turistguide, fx Turen går til eller Lonely Planet.   
  • Spar penge om bord. Vær opmærksom på HVAD der er inkluderet i prisen, når I køber Jeres billet, fx drikkevarerne. Nogle gange er drikkevarer som kaffe, te, vand og saft med i prisen, mens alkoholiske drikke og sodavand skal tilkøbes til restaurantpriser. Overvej om ikke det er værd at tilkøbe et all-inclusive-pas til drikkevarerne, hvis I ikke vil nøjes med de mere simple drikkevarer. Udgifterne til alkohol og sodavand kan hurtigt løbe op, hvis man gerne vil nyde lidt ekstra.   

Populære destinationer

Caribien og krydstogt – to ord der går rigtigt godt sammen. Caribien er fortsat et yndet mål for mange krydstogtturister, men netop skiftet i branchen har åbnet op for helt andre ruter og ikke mindst spændende destinationer.

Rigtigt mange danskere vælger en tur rundt i Skandinavien som deres første krydstogt. Det er trygt og mange udnytter muligheden for at få set sin egen baghave før turen går ud i den vide verden. Her spiller både prisen og den helt igennem storslåede natur ind i beslutningsprocessen.

Middelhavet er også meget populært, og kan byde på ture der er koncentreret om både Sydeuropa, Mellemøsten og ikke mindst Nordafrika. Her er det varmen, de mere eksotiske destinationer og stadig prisen der er afgørende.

Herudover vælger de mere garvede krydstogtgæster også ture rundt i Oceanien, Caribien og Nordamerika, men her er gennemsnitsalderen også lidt højere, og søges ikke i så høj grad af børnefamilierne, da det er lettere – og billigere – at rejse de lange oversøiske distancer som par fremfor familie.

Hvad koster et krydstogt?

Ét af de spørgsmål, man som rejsende oftest stiller før rejsen bookes er: Hvad koster det? Her er krydstogtet meget simpelt. For det koster stort set det samme, hvor end i verden du rejser, men det gør flybilletten dertil ikke!

Har du fået vækket din nysgerrighed – og måske endda lyst til at prøve rejseformen krydstogt, så har Team Benns, der er blandt Danmarks absolut førende inden for krydstogter, lavet den ultimative guide til krydstogter, som giver dig et langt større indblik i destinationer, sæsoner, priser og budgetter og ikke mindst hvad du kan forvente at opleve på et krydstogt.

Rigtig god rejse.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle