Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

5 gode råd til en succesfuld skiferie

SMS SMS SMS

Vinteren står for døren, hvilket også betyder at det hos mange danske familier, er tid til planlægningen af årets skiferie. Her kan du finde inspiration til hvor jeres skiferie skal gå hen, alt efter hvilke behov I har.

1. Økonomi

Langt de fleste familier går op i økonomien når de skal planlægge deres skiferie. Der er mange aspekter der spiller ind, når det kommer til prisen på en skiferie. Før I vælger en destination, er det en god idé at tænke over hvad I ønsker af yderligere aktiviteter end at stå på ski. Hvis I ønsker et godt og billigt afterski miljø, så er Østrig måske at foretrække, mens Norge ligger i den dyre ende. Har I mindre børn og foretrækker at køre selv og koncentrere jer om familiehygge og at stå på ski, så er destinationer som Sverige og Norge perfekte til dette.

Herunder kan du se en oversigt over de forskellige økonomiske aspekter man bør tage højde for, før I bestiller jeres skiferie.

 • Opholdet (Pris for hotel, hytte og lignende) 
 • Rejsemetoden (Fly, kør selv, bus, færge, bro udgift) 
 • Liftkort 
 • Skileje 
 • Pris for dagligvarer (Såfremt man ikke bor på et hotel med all inclusive, eller lignende) 
 • Evt. ekstra pris for skiskole

2. Områder

Der findes utrolig mange gode skiferie områder rundt omkring i verden. Alt efter om man er til store bjerge som alperne, lange pister eller måske til de lidt mindre mere overskuelige skiområder, så findes der et område som passer perfekt.

Liste over de mest populære skiområder samt nogle af de mere specielle:

 • Sverige 
 • Norge 
 • Østrig 
 • Schweiz 
 • Frankrig 
 • Italien 
 • Amerika 
 • Canada
 • Japan 
 • Kina 

3. Børnevenlig

Langt de fleste skiområder er børnevenlige. Dog kan det være en god idé at undersøge om det område I kigger på, er et område der har fokus på unge mennesker og afterski, da dette ikke altid falder i spænd med børnefamilier. Derudover er det en god idé at vælge en destination, hvor der er danske guides på skiskolen, sådan så børnene har en chance for at forstå hvad der bliver sagt. Her er vores skandinaviske venner i Norge og Sverige super dygtige. Derfor kan man trygt som børnefamilie tage på skiferie til disse lande. Hvorimod visse områder i Østrig har mere fokus på afterskiing end familiehygge og det at stå på ski.

4. Oplevelser ud over det sædvanlige

Ønsker I en skiferie ud over det sædvanlige, så findes der en lang række destinationer som er særligt attraktive. Det afhænger selvfølgelig af, hvilke oplevelser I er på jagt efter. Destinationer som Japan og Canada er nogle gode bud på lande som kan give nogle oplevelser ud over det sædvanlige, både hvad angår natur- samt skioplevelser.

5. Transport

Det er gennem de seneste år blevet mere og mere attraktivt at benytte fly som transportmiddel frem og tilbage fra skiferie. Dette skyldes især at priserne på flybilletter er faldet markant, men også at det er utrolig nemt og samtidig hurtigt at komme frem og tilbage. Har man sit eget skiudstyr i form af ski, kælk osv. så vil det måske være at foretrække at en kør selv skiferie (som kan bookes via bl.a. (Dansk Bilferie)) eller måske tage med bus, da det både er dyrt og besværligt at fragte meget bagage med fly.

For at jeres skiferie bliver en succes for alle familiemedlemmer, er det som nævnt tidligere vigtigt at fastlægge, hvad man ønsker at lave på ferien udover at stå på ski. På den måde kan i sikre jer nogle gode og mindeværdige oplevelser.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle