Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Tivolis succes med mobilt intranet

SMS SMS SMS

Mobile løsninger står højt på mange it-chefers ønskeliste, men for de fleste er der fortsat lang vej fra drøm til virkelighed. Dog ikke hos Tivoli, som åbner portene for en ny sommersæson torsdag d. 10. april. Haven har nemlig udrullet et mobilt intranettet til alle medarbejdere, så de lettere kan svare på gæsternes spørgsmål og ordne interne arbejdsopgaver.

”Vores nye løsning har betydet, at vi i dag har et mobilt intranet, der bliver brugt med en højere frekvens og som et arbejdsredskab og ikke længere kun er en informationskanal. Det kan måles på vores bundlinje,” siger Simon Verheij, der er ansvarlig for Havens interne kommunikation.

Han peger på, tilfredsheden hos Havens gæster er øget, der opstår færre fejl, når Havens lejere indtaster dagens omsætning, ligesom ledelsen har adgang til aktuelle nøgletal via deres iPads.

Tivolis løsning, som netop har vundet IntranetPrisen 2014, er leveret af Progressive A/S, der leverer it-løsninger til mellemstore virksomheder og det offentlige.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle