Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Progressive City Adventure Race

SMS SMS SMS

Hovedsponsor for det store, årlige københavnske adventure race for motionister bliver i år it-virksomheden Progressive A/S, der leverer it-løsninger til mellemstore virksomheder og den offentlige sektor.

Løbet afholdes 11. juni 2014 og forventes at tiltrække 3-400 deltagere, som dyster i hold af to-tre personer. Deltagerne skal ifølge løbets arrangør Thure Kjær løbe og cykle rundt rundt i indre by og på Amager Fælled til en række poster, som er placeret, hvor man måske skal kravle, svømme eller klatre det sidste stykke. Det giver afveksling, og man får set steder og naturperler, som mange ikke vidste fandtes i København.

”Progressive opnår en væsentlig brandingværdi, fordi vores navn og logo bliver set af mange og forbundet med løbets værdier såsom aktivt teamwork. Og vi får mulighed for at være sociale med vores kunder og samarbejdspartnere i nogle spændende rammer,” siger marketingchef Betina Cramer fra Progressive.

Tilmelding via Facebook-gruppen ”Progressive City Adventure Race”.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle