Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect
SMS SMS SMS

Lige før jul modtog Joint Venture-selskabet Söderströmstunneln i Sverige Trafikverkets arbejdsmiljøpris. Tidligere på måneden modtog Pihl Trafikverkets arbejdsmiljøpris 2012 for godt arbejdsmiljø på Sundsvallbroen nord for Stockholm.

JV Söderströmstunneln har vundet Trafikverkets Safety Price 2012 med følgende motivering:

"Arbetsmiljöpris 2012 erhåller JVS - Söderströmstunneln Citybanan för ett gott och systematiskt arbetsmiljöarbete! JVS - Söderströmstunneln har med hjälp av en engagerad platsledning, skapat ett fokus på arbetsmiljöarbetet som en naturlig del i uppdraget. JVS har med sin komplexitet på arbetet åstadkommit en god arbetsmiljö genom:

  • Systematisk identifiering av risker och genomförande av förebyggande åtgärder
  • Exemplarisk tillbudsrapporteringmetodisk uppföljning av inträffade tillbud
  • metodisk uppföljning av inträffade tillbud
  • Ett gediget arbetsmiljöengagemang hos samtliga i entreprenaden
  • God ordning på arbetsplatsen"

Pihl modtogTrafikverkets arbejdsmiljøpris på projektet i Sundsvall for sit systematiske og engagerede arbejde med sit arbejdsmiljø, for at skabe et sikkert arbejdsmiljø og for sit arbejde  for at mindske antallet af ulykker.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle