Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect
SMS SMS SMS

Pihl har taget første spadestik til to stibroer for Københavns Kommune. Stibroerne skal krydse henholdsvis Helsingørmotorvejen / Lyngbyvej og Nordhavnsvej og på sigt forbinde cykelruter mellem bydelene Nørrebro, Ryparken og Hellerup. Pihl har vundet entreprisen i licitation og opfører de to broer i hovedentreprise.

ERFAREN BROBYGGER Pihl er en erfaren brobygger, og der er tale om et forholdsvis kompliceret broarbejde, hvor de trafikerede færdselsårer Helsingørmotorvejen og Lyngbyvejen skal krydses i hele byggeperioden. Ligeledes arbejdes der langs eksisterende S-bane i drift, som komplicerer arbejdet yderligere.

Pihl indledte arbejdet natten mellem den 29. og 30. oktober, hvor de første spuns blev vibreret ned ved nordsiden af Ryparken Station, men ellers udføres arbejdet i dagtimerne og medfører få gener for byggeriets naboer.

Broerne opføres som in situ-støbte (støbt på stedet) betonkonstruktioner. Brodæk over Helsingørmotorvejen støbes i hævet position for at overholde krav til frihøjde under brodækket i anlægsfasen. Efter støbning og afforskalling (nedtagning af støbeform) nedsænkes broen til permanent position. Betonarbejdet udføres af Pihl i egenproduktion.

STIBROER FORBINDER NØRREBRO, RYPARKEN OG HELLERUP Stibroen over Helsingørmotorvejen og Lyngbyvej ved Ryparken Station vil gøre det nemt og sikkert for cyklister og forgængere at komme fra Nørrebro til Ryparken. Den anden bro, der skal krydse Nordhavnsvej umiddelbart nord for Ryparken Station, føres videre til boldbanerne ved Ryparken, hvor den kobles på ”Ryvangsruten” mod Hellerup.

Stibroerne åbnes for cyklister og gående i efteråret 2013.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle