Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

White paper om agil udvikling

SMS SMS SMS

Udviklingsprojekter baseret på agile fremfor plandrevne metoder har ifølge Standish Group tre gange så meget succes med at overholde aftalt tid og budget.

”Den agile udviklingsmetode har mange tilhængere. Dog skal en række betingelser være opfyldt for at få succes med metoden,” forklarer Nikolaj Christian Raahauge fra konsulentfirmaet Peak Consulting Group, som rådgiver og afholder kurser i agil projektledelse.

Ifølge et nyt white paper fra Peak Consulting Group, der er udarbejdet i samarbejde med Skat, er følgende forhold afgørende for at få succes med den agile projektmetode:

- Organisationen skal have den nødvendige modenhed og kompetencer.

- Der skal være en bemyndiget og kompetent person til at drive forandringen mod en agil kultur.

- Alle relevante personer skal uddannes i den valgte metodik.

- Agile metoder bør først afprøves i et pilotprojekt inden bred implementering.

Agil udvikling egner sig ikke altid til meget store projekter og systemer, hvor konsekvensen af fejl er høj, eller i kulturer, som trives bedst med orden.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle