Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Coop gør 38.000 ansatte klar til at bruge SAP

SMS SMS SMS

Coop indfører nu it-systemet SAP HR og SuccessFactors for at effektivisere sine arbejdsgange, så medarbejderne kan fokusere mere på kunder end administration og gøre Coop klar til fremtidens konkurrence i detailbranchen.

Et er at få teknikken til at virke. En endnu større opgave er det at få Coops 38.000 danske medarbejdere i 1.200 butikker, logistikcentre og på hovedkontoret til at bruge SAP HR på en ensartet måde.

Coop’s forandringsteam har derfor i samarbejde med konsulent- og undervisningsfirmaet Peak Consulting Group gennemført en lang række udrulningsmøder i butikker over hele landet og udviklet et e-læringsforløb, som 4.000 ledere netop har gennemført.

”Forankringen hos medarbejderne er af afgørende vigtighed, hvorfor vi har brugt rigtig mange ressourcer på at være i dialog med medarbejdere i forretningen. Vi vil nemlig gerne være sikre på, at de ikke bare ved hvordan, men også hvorfor,” siger forandringsleder Malene Kingo fra Coop.

Alle ansatte i Coop vil få adgang til at bruge systemet.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle