Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Nyt samarbejde mellem PBJ og PID-Personalechefer i Danmark

SMS SMS SMS

En masse fordele. Det er, hvad PIDs medlemmer og PBJs kunder og ikke mindst med-lemmer af Netværket Epos får ud af det nye samarbejde.

Samarbejdet har faktisk eksisteret i årevis. Nu er det blot blevet mere formaliseret, og det er der mange gode grunde til. Ikke mindst alle de fordele, det giver for de to organisationers kunder og medlemmer. ”PID har gennem mange år haft et godt og konstruktivt samarbejde med PBJ. Samarbejdet tager sit udspring i vores fælles arbejdsområde, nemlig HR, og da begge parter har til formål at understøtte vores kunder/medlemmer i deres HR-arbejde, var det oplagt at indgå et samarbejde, hvor vi kunne supplere hinanden til gavn for dem”, forklarer Mette Nørlem, der er Chief of Staff i PID.

Mange fordele for medlemmer af Netværket Epos

I PBJ glæder de sig også over samarbejdet. PBJs kunder har fået helt nye kursustilbud som direkte konsekvens af samarbejdet med PID, og særligt virksomhedens knap 400 medlemmer i Netværket Epos oplever markante fordele.

”Alle medlemmer af Netværket Epos kan nu direkte via deres erfagruppes hjemmeside klikke sig videre til Jobudvikleren, hvor der er gode HR-redskaber, der kan bruges direkte eller som inspiration til det daglige HR-arbejde”, fortæller Ann Langballe Madsen, der er Organisationsudviklingschef og Netværkschef i PBJ, og fortsætter:

”Derudover har de uden yderligere adgangskoder gratis adgang til Danmarks største HR-artikelarkiv, HR-værktøjer og aktuelle bøger.”

Men det stopper ikke her. Af yderligere fordele for medlemmer af Netværket Epos kan nævnes:

  • Magasinet Ledelse i Udvikling fem gange om året
  • Magasinet Uddannelse & Udvikling én gang om året
  • Magasinet HR Guiden to gange om året
  • Det elektroniske nyhedsbrev HR&NU to gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder blandt andet informationer om HR-aktiviteter, rapporter og artikler fra ind- og udland.

Samarbejdet er også til gavn for PIDs medlemmer

PID er den eneste paraplyorganisation for HR-folk i Danmark og favner over 1000 personer, der arbejder med HR på forskellige niveauer i de danske organisationer. Også de vil få gavn af samarbejdet PID og PBJ imellem.

”I mere end 20 år har PID haft til opgave at understøtte HR-medarbejdere i deres HR-arbejde. For PID er det overordnede mål, at der i virksomhederne laves endnu bedre HR med gode forretningsmæssige resultater til følge”, understreger Mette Nørlem of fortsætter:

”Vi håber dermed, at vi med samarbejdet kan tilbyde HR-personer, mellemledere og andre interessenter gode værktøjer og ny viden, der kan være med til at understøtte arbejdet med de menneskelige ressourcer og sikre forretningsmæssig succes.”.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle