Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danmarks mest innovative vækstvirksomhed kåres den 22. november

SMS SMS SMS

For syvende år i træk er it- og konsulenthuset PBJ A/S nomineret til Entrepreneur of the Year. Torsdag aften bliver det afgjort, hvem der kåres som Danmarks bedste vækstskaber i 2012.

Ernst & Young’s konkurrence er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence og en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere. Konkurrencen fandt sted for første gang i USA i 1986, og blandt vinderne af konkurrencen gennem tiden finder man blandt andre Dell, Amazon.com og LinkedIn. I Danmark blev den første Entrepreneur of the Year kåret i 1997, og listen over danske vindere tæller blandt andre Jysk, Dyrberg Kern, Pandora Jewelry og senest DESMI, som løb med titlen i 2011.

Alle regionale vindere er fundet

Alle regionale vindere på tværs af brancher og virksomhedstyper er fundet. Det er Monjasa A/S, som har aktiviteter, der spænder fra shipping over oliehandel til offshore supply-, bolig- og modevirksomheden GreenGate Europe A/S, kameraproducenten Phase One A/S, cateringvirksomheden Det Danske Madhus A/S, tekstilvirksomheden Kvadrat A/S og sidst robotvirksomheden Universal Robots A/S.

Stolthed over at være nomineret

Den 1. november vandt Phase One konkurrencen i Region København, hvorfor det allerede der stod klart, at PBJ desværre ikke vinder den prestigefyldte pris som landsvinder af Entrepreneur of the Year i år. Men det tager Preben Jensen, administrerende direktør i PBJ, med sindsro: 

Vi er meget stolte af at være nominerede i Ernst & Youngs vækstskaberkonkurrence for 7. år i træk. Det er der ikke mange, der kan præstere. Når det er sagt, så har det været et enormt stærkt felt, vi har været oppe imod. Og det er blot positivt at opleve, hvordan iværksætterånden og viljen til vækst i dansk erhvervsliv lever og faktisk er i fremgang”.

Landskåringen kårer - foruden en landsvinder - vindere inden for: Vækst i Danmark, Globalisering, Innovation, Cleantech, Life Sciences og Start-up. PBJ krydser derfor stadig fingre for at kunne gå fra en indholdsrig dag og festlig aften med én af de seks øvrige priser.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle