Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Go’on går mod strømmen og etablerer nye tankstationer over hele landet

SMS SMS SMS

Mens flere af de helt store selskaber inden for salg af brændstof har meldt ud, at de vil lukke tankstationer over hele landet på grund af konkurrence og faldende salgstal, går Go’on direkte mod strømmen.

Med hjælp fra reklamebureauet envision har virksomheden udviklet en helt ny strategisk platform for den fremtidige kommunikation og markedsføring. Dermed er adm. direktør Mick Kjær og hans organisation i Go’on Gruppen parate til at åbne nye tankstationer over alt i Danmark, hvor de kan se en mulighed for både at gøre forretning og for at understøtte de lokale samfund i byområderne og i det såkaldte udkants-Danmark.

Go’on Gruppen er et lokalt orienteret, dansk olieselskab, som dækker hele Danmark - og som både har tilknyttet en række selvstændige tankstationsejere og et antal forpagtere af stationer, som selskabet selv ejer.

Virksomheden blev etableret i 2009 og har på kort tid formået at opbygge et landsdækkende netværk af tankstationer. Antallet af Go’on tankstationer stiger løbende, og tankstation nr. 70 blev åbnet for nylig.

»På ægte jysk maner har vi fra starten opbygget Go’on omkring en meget lille organisation og uden store omkostninger i Skanderborg. Da vi i ledelsen havde besluttet at tage det næste afgørende skridt i virksomhedens udvikling, var det helt naturligt at søge efter eksterne eksperter. Vi havde brug for hjælp til at udvikle en ny og slagkraftig platform for vores brand – og dermed for både vores markedsføring og vores øvrige kommunikation. Efter et par møder med forskellige bureauer faldt vores klare valg på envision. Og det skyldes frem for alt deres helt unikke viden om forbrugeradfærd og deres evne til at sætte sig grundigt ind i hele det specielle brændstof-marked,« siger adm. direktør Mick Kjær fra Go’on Gruppen.

En målrettet strategi, nye koncepter til markedsføring af Go’on brandet, en ny-designet hjemmeside og en stribe slagkraftige kampagner er netop blevet lanceret med en klar forventning og målsætning om at etablere flere tankstationer over hele Danmark – og at vinde markedsandele fra de ’gamle’ benzinselskaber. Hele det nye koncept er derfor bygget op omkring, at ’ Go’on holder de lokale kørende’.

Beliggenhed og de rigtige mennesker

»Hos Go’on vil vi naturligvis gerne have centrale beliggenheder til vores nye tankstationer. Men den ’rigtige’ adresse behøver ikke være en tæt trafikkeret vej i en storby. Det handler bestemt lige så meget om de driftige mennesker, som kan se mulighederne for at ’blive herre i eget hus’ – som ejer eller forpagter af en Go’on tank. Og det kan være på helt nye adresser, hvor det vil gøre en forskel at kunne tilbyde et lokalområde konkurrencedygtige priser på brændstof. For det er netop Go’ons målsætning at gøre livet lidt lettere for kunderne. Derfor er en række af selskabets tankanlæg placeret i lokalområder, hvor konkurrerende selskaber lukker tankanlæg, hvor der er kunder, som kører til og fra arbejdet, og som hver dag vælger at handle i en lokal dagligvarebutik. Derfor har de også regelmæssigt brug for at tanke brændstof til konkurrencedygtige priser. Her giver vi kunderne et ekstra incitament ved at fortælle dem, at de kan være med til at skabe værdi for lokalsamfundet, hvis de handler lokalt hos Go’on, «siger Mick Kjær.

For helt overordnet ønsker Go’on at være en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor selskabet er repræsenteret. Og det udmønter sig bl.a. i meget konkrete aftaler om at yde kontant støtte til lokale foreninger inden for bl.a. sport og kultur.

»I første omgang glæder vi os til at se resultaterne af vores nye kampagne. Både når det gælder salget af brændstof og antallet af henvendelser fra driftige handelsfolk, som kan se mulighederne for at blive selvstændige erhvervsdrivende med en Go’on tank, «siger Mick Kjær.

Du kan finde mere information på www.goon.nu og på www.envision.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle