Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Microsoft inviterer NORRIQ ind i den absolutte inderkreds

SMS SMS SMS

NORRIQ er blevet udpeget som en af Microsofts vigtigste partnere globalt og er blevet inviteret indenfor i den absolutte inderkreds af strategiske partnere, nemlig Microsoft Dynamics Inner Circle.

På Microsofts globale konference for partnere, WPC 2014 (Worldwide Partner Conference), som i denne uge blev afholdt i Washington D.C blev NORRIQ, under en ceremoni, hædret af Microsofts øverste ledelse og inviteret indenfor i den absolutte inderkreds af strategiske partnere; Microsoft Dynamics Inner Circle.

Det er kun en håndfuld af Microsofts partnerne globalt, der opnår at blive udvalgt til Inner Circle og medlemmerne betragtes af Microsoft som den absolutte elite blandt deres globale partnernetværk.

”Vi er stolte over at have opnået dette. Det er kun en håndfuld af Microsofts partnerne globalt, som blive udvalgt til Inner Circle - og derfor er det en klar anerkendelse fra Microsoft at blive udvalgt”, udtaler NORRIQs CEO Bo Martinsen.

Kriteriet for at blive inviteret med i Inner Circle er at partneren har nået en række kommercielle mål, har skabt et højt niveau af kundetilfredshed og skabt nye innovative produkter og løsninger.

”Denne anerkendelse er et resultat af hvordan vi er lykkes med at nå en række vigtige forretningsmæssige milepæle i koncernen. Det er også dejligt at se at Microsofts topledelse anerkender vores fokus på kundetilfredshed og at der bliver lagt mærke til de nye løsninger vi løbende lancerer i markedet”, fortsætter Bo Martinsen.

Medlemskabet af Inner Circle betyder at NORRIQ og Microsoft cementerer den allerede tætte relation:

”Vi har gennem alle årene haft en særdeles tæt relation til Microsoft. Vi er tæt på produktudviklingen og sidder ofte med ved bordet når fremtidens roadmap for Microsoft Dynamics løsningerne bliver diskuteret. Det giver NORRIQs kunder en kæmpe fordel da vi ofte har succes med påvirke udviklingsstrategien i en for dem gunstig retning”, fortæller Bo Martinsen.

Læs mere om NORRIQ, WPC og Microsoft her:

Læs mere om NORRIQ her: http://www.norriq.dk

Læs mere om WPC her: http://www.digitalwpc.com

 

Spørgsmål rettes til:

Rasmus Overbeck Christensen, Koncern Marketingdirektør

E-mail: Rasmus.Overbeck.Christensen@norriq.com

Telefon: 21 18 93 45

 

Om NORRIQ:

Med udgangspunkt i NORRIQs dybe branchekendskab og 360˚ servicekoncept leverer virksomheden effektive, integrerede og standardiserede forretningsløsninger, der forenkler hverdagen for brugerne.

Fra administrationen til bestyrelseslokalet – fra lageret til butikken – fra den stationære til den mobile enhed stræber NORRIQ altid efter at give mennesker og virksomheder de bedste betingelser for at nå deres mål.

NORRIQ beskæftiger 300 personer fordelt på 11 kontorer i 5 lande. NORRIQ har leveret forretningsløsninger til over 10.000 virksomheder i 46 lande.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle