Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ny ferie-trend: Bo lokalt på drømmerejsen

SMS SMS SMS

Danskere, som vil have en helt speciel oplevelse på deres drømmerejse, indlogerer sig i stigende grad i private boliger i stedet for på hoteller.

Lokal indkvartering i eksempelvis private ejerlejligheder giver en mere autentisk ferieoplevelse, fortæller et af de rejsebureauer, som har været først på aftrækkeren med lokal indkvartering, Nicksamerika.dk

”Familier og par stiller stadig højere krav i deres søgen efter indkvartering til drømmerejsen, fx vil familier ofte have direkte udgang til stranden fra deres stue, så de kan holde øje med børnene fra terrassen, så det tilbyder vi også nu,” udtaler Nicolai Nyrop.

Rejsebureauet er specialist i skræddersyede ferierrejser, blandt andet til Hawaii og Florida, og her har selskabets direktør, Nicolai Nyrop, fået succes ved at samarbejde med lokale ejendomsadministratorer., som udlejer private boliger.

"At bo lokalt er specielt tillokkende for familier. Når man pludselig har to soveværelser og en stor stue, har du meget mere plads end man kan få på et hotel. Samtidig ligger lejlighederne ofte med direkte adgang til enten strand eller andre helt unikke naturoplevelser. På fx Hawaii kan du grundet den gode beliggenhed snorkle med havskildpadder fra stranden, det bliver jeg aldrig træt af," fortæller Nicolai Nyrop.

Læs mere om privat indkvartering på drømmerejsen på Hawaii.

Læs mere om privat indkvartering på drømmerejsen i Florida.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle