Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

DM i minigraver

SMS SMS SMS

For fjerde år i træk afholdes det underholdende DM i minigraver. Der er blevet dystet lokalt i de indledende runder i 18 forskellige LOXAM- afdelinger, hvor finalister fra hele landet er fundet. Nu skal det endelig afgøres, hvem der kan kalde sig ’Danmarksmester i minigraver 2014’.

I år løber arrangementet af stablen fredag den 30. maj på Roskilde Dyrskue kl. 10-15.

Og der er lagt op til en underholdende finale med krævende øvelser, som kommenteres af komikeren Thomas Wivel:

”Drop Crossfit og Ironman! Mestrer man at få en bold ned i skovlen på en gravemaskine, så er man i mine øjne først en rigtig mand,” siger en imponeret Thomas Wivel efter at have set, hvilke øvelser finalisterne skal igennem.

Se finaleøvelserne i web-filmen her.

DM i minigraver afholdes af LOXAM for fjerde år i træk. Det er et arrangement, hvor kollegaer, familier, venner og andre tilskuere strømmer til for at heppe på finalisterne. Til DM kan man bl.a. se, når finalisterne skal kæmpe for at skubbe en bold op ad en skrå plade op i et hul med skovlen på en minigraver. I andre øvelser er det finanslisternes tegne– og balanceevner med minigraveren, der bliver afgørende. Vinderen er den, der kan udføre alle fire finaleøvelser i bedst tid og med færrest fejl.

Mere om finalen findes på minigraverdm.dk.

Finalen i minigraver-DM kommenteres af stand-up komikeren Thomas Wivel.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle