Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ryste-æg storhitter i sommervarmen

SMS SMS SMS

Flere og flere danskere investerer i sexlegetøjsprodukter, der styres og kontrolleres via fjernbetjening. I løbet af foråret og sommeren, hvor vejret i Danmark er til det, er det for legesyge par ekstra interessant at investere i fjernbetjente vibrator-æg til brug i det offentlige rum.

Hvor kvinden – ”æg-bæreren” – er den modtagende part, mens partneren på afstand har fingeren på kontrol-knapperne.

”Denne her form for sexleg for voksne, der kun gør det ekstra spændende og pirrende at kaste sig ud i på stranden, på fortovscafeen, i menneskemylderet på gågaden eller en smuttur i storcentret, har den helt store fordel, at det kun er parret, der leger, der kender til det”, smiler Stine Øster, produktansvarlig og medindehaver af landets førende webshop med salg af sexlegetøj og homeparties med ditto, Lovejoy.dk.

”For ikke så mange år siden blev det meste sexlegetøj konsekvent omtalt som hjælpemidler.

I dag, hvor der i den helt store stil udvikles nye typer af sexlegetøj, og hvor ikke mindst produkter med vibratorer er udstyret med den seneste nye teknologi, der er sexlegetøj bogstaveligt talt blevet til legetøj for voksne – og dette gælder ikke mindst kun flere og flere af de fjernbetjente produkter.

Når man så endda kan tage mange af disse med ud i det offentlige rum og i det skjulte lege der, så giver det kun brugerne et ekstra stort kick” fortsætter Stine Øster, der, som altid hen over sommeren, satser på at sælge en hel del fjernbetjente vibrator-æg i løbet af de næste måneder.

Kan legetøjet benyttes med bukser på?

”Vi kunne naturligvis aldrig finde på at spørge ind til, hvad, hvornår og hvordan kunderne benytter de produkter, de nu engang køber hos os, men vi får da med jævne mellemrum forespørgsler om muligheden for, at vibratorægget også kan benyttes med trusser og bukser på.

Og så er der de, der lige ud fortæller, at de har tænkt sig at benytte sexlegetøjet udenfor hjemmets fire vægge. Fx ynder kun flere og flere mænd at overraske hustruen med lige netop et fjernbetjent vibrator-æg, hvor han i høj grad også har mulighed for at være med, når der skal leges.

Om legen så foregår ude eller hjemme, er manden så den givende part, der 100 procent styrer og bestemmer, hvor og hvornår hun skal stimuleres – og så er det ellers så op til hende, når han trykker på knappen, at holde gode miner til slet spil.

Der indimellem nok ikke er helt nemt, hvis man fx er lige på nippet til at opnå orgasme”, smiler Stine Øster, der udover vibrator-æg, der stimulerer kvinden indvendig, også kun sælger flere og flere andre typer af fjernbetjente vibratorer til både ham, hende og parret.

”Når man for alvor har fået øjnene op for fordelene ved at benytte sig af legetøjsprodukter, hvor man ikke skal række ned til produktet for at skrue op eller ned for vibrationerne eller skifte programtype, så er langt de fleste tilbøjelige til også næste gang at foretrække et fjernbetjent produkt”, slutter Stine Øster fra webshoppen med salg af sexlegetøj, www.lovejoy.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle