Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Konsulentfirma opnår unik autorisation

SMS SMS SMS

Som det første firma i Danmark, er konsulentfirmaet LMI Danmark A/S blevet autoriseret som rådgiver på det psykosociale område.

LMI Danmark A/S, der er en af verdens førende organisationer inden for lederudvikling, har som de første søgt og er blevet godkendt som autoriseret arbejdsmiljørådgiver efter en ny bekendtgørelse om arbejdsmiljørådgivning.

”Vi har i mange år arbejdet målrettet for at hjælpe lederne med at skabe et godt arbejdsmiljø og forbedre egen og medarbejderne trivsel,” siger direktør i LMI Danmark A/S Evabeth Mønster.

”Nu er der kommet en lov om psykisk arbejdsmiljø, som skal tages alvorlig. Vi vil forebygge konflikter og unødig stress, og medvirke til at ledere og medarbejdere tager ansvar for et godt arbejdsliv og passer på hinanden,” forklarer Evabeth Mønster, der ser autorisationen som et kvalitetsstempel.

Et godt arbejdsmiljø starter hos lederen

Når arbejdsmiljøet er dårligt, bruger mange virksomheder ressourcer på medarbejderne og pålægger dem at opføre sig ordentlig, udvise tillid og være gode ved hinanden. Men hvis lederen ikke magter sin lederopgave, er muggen eller ubehøvlet, så har indsatsen en ringe effekt.

Et godt arbejdsmiljø starter derfor hos lederen. Jo bedre lederen har det med sig selv, og jo mere harmoni, der er mellem udfordringer, jobkrav og privatliv, jo mere personligt overskud har lederen. Og dette påvirker arbejdsmiljø og trivsel i positiv retning!

”Det er vigtig at give medarbejderne redskaber til at tackle hverdagens voksende krav om forandring, så de føler sig parate. Et godt arbejdsmiljø giver arbejdsglæde og forebygger konflikter, samtidig med at det forbedrer kvaliteten, øger samarbejdet, produktiviteten og skaber mere overskud til familien,” fastslår Evabeth Mønster.

Sparringspartner fra start til slut

LMI Danmark har i en årrække gennemført det succesrige udviklingsforløb Effektiv Ledelse™, der har fokus på effekten af ledelse. Forløbet integrerer personaleledelse og psykisk arbejdsmiljø. Samstemmende siger skoleledere, ingeniører, hjemmeplejeledere, projektledere og mange andre nøglepersoner, at de overkommer meget mere, og at de har fået en nemmere hverdag med arbejdsglæde, øget medarbejdertilfredshed og mange nye resultater.

Et LMI udviklingsforløb foregår i egen virksomhed, og bygger på et tæt samarbejde med en personlige LMI sparringspartner. Der arbejdes med praktisk relaterede teorier og metoder, der udvikler nye tankemønstre og adfærd.

”Vi er tætte sparringspartnere og er med ude i virksomheden fra start til slut. Vi sikrer, at ledere og medarbejdere arbejder med de områder, der skal forbedres” slutter Evabeth Mønster.

Mange virksomheder kan i øjeblikket få økonomisk støtte til projekter, der forbedrer det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

For yderligere information, kontakt Evabeth Mønster på tlf. 40403022 eller på em@lmi.dk.

Se også www.lmi.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle