Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ny afleveringsforsikring giver budgetsikkerhed på bil-leasing

SMS SMS SMS

Med en helt ny afleveringsforsikring tilbyder LeasePlan nu kunderne at få endnu større budget-sikkerhed i leasingaftalen.

1. februar introducerede LeasePlan en ny afleveringsforsikring, der giver kunderne den maksimale budget-sikkerhed i deres leasingaftale.

Det nye produkt er det første af sin slags inden for erhvervsleasing, og gør det nu muligt for kunderne at sikre hele deres bilflåde mod uforudsete ekstraregninger, når bilerne skal leveres tilbage.

Dækning på 20.000 kr. Den nye afleveringsforsikring betaler op til 20.000 kr. for skader, der ikke er omfattet af LeasePlans normale Fair Wear and Tear-ordning, og som kunden ellers selv ville blive opkrævet ved tilbagelevering.

”Mange af vores kunder har efterspurgt muligheden for at kunne sikre sig mod uforudsete udgifter til udbedring af skader, når de skal levere deres biler tilbage, og det får de med vores nye afleveringsforsikring. Dermed opnår virksomhederne en helt ny form for budget-sikkerhed, samtidig med at de slipper for besværet med at skulle gennemgå skader ved tilbageleveringen,” fortæller Bettina Ølholm, Insurance Manager hos LeasePlan Danmark.

Dækning af hele flåden Afleveringsforsikringen kan tegnes ved indgåelse af nye aftaler, men også kunder med en eksisterende leasingaftale kan få sikret deres bilflåde, såfremt der er minimum 12 måneder tilbage af leasingperioden.

For at opnå dækningen skal hele bilflåden forsikres. Det er ikke muligt blot at forsikre de biler, der udsættes for større risiko for skader end den øvrige bilflåde.

”Hos LeasePlan arbejder vi hele tiden på at gøre det så nemt og enkelt for vores kunder at lease deres bilflåde. Den nye afleveringsforsikring er endnu et skridt i denne retning, og vi har store forhåbninger til, at vores kunder vil tage produktet til sig,” slutter Bettina Ølholm.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle