Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

LeasePlan Danmark ansætter nye medarbejdere

SMS SMS SMS

Leasingvirksomheden LeasePlan Danmark ansætter tre nye folk med stor erfaring fra henholdsvis bilbranchen og den finansielle sektor. Med nyansættelserne styrker virksomheden både sin kerneforretning og det nyetablerede forretningsområde med bilsalg til privatkunder.

Jan Hansen Holm, Reporting Specialist

Jan Hansen Holm, 45 år, tiltrådte 3. september som Reporting Specialist i LeasePlan Danmark, hvor han får ansvaret for rapportering til direktionen i Danmark og hovedsædet i Holland. Jan har mange års erfaring inden for den finansielle sektor og kommer fra en stilling som Business Controller i Tryg. Han har desuden tidligere været ansat i Nordeas investerings- og pensionsafdeling. Jan har en solid forståelse for økonomi med en HD i regnskab ved CBS, og han har derudover læst tre år på polit-studiet på Københavns Universitet.

Claus Sørensen, Sales Consultant

Claus Sørensen, 39 år, er pr. 1. oktober ansat som Sales Consultant. Her får han ansvaret for LeasePlans nye forretningsområde med salg af brugte leasingbiler til privatkunder. Claus har flere års erfaring inden for bilbranchen og kommer fra en stilling som salgschef hos Peugeot København NV.

Peter Steensen Greve, Car Assistent

Peter Steensen Greve, 46 år, startede 24. september som Car Assistent med ansvar for at gøre bilerne klar til videresalg. Peter har været selvstændig vognmand i over 20 år, og han kommer til LeasePlan fra en stilling som transportdispondent hos Anders Nielsen & Co.

Yderligere information:

LeasePlan Danmark: Lars Eegholm, adm. direktør, mail: lae.dk@leaseplan.dk, mobil: 21 73 93 92.

Om LeasePlan

LeasePlan er en hollandsk finansiel virksomhed med speciale i fleet management (styring af bilflåder). Siden etableringen i 1963 har virksomheden oplevet konstant vækst og opererer nu i 30 lande med en samlet bilflåde på omkring 1,3 millioner biler. Virksomheden er verdens førende aktør inden for fleet management og beskæftiger over 6.000 medarbejdere. LeasePlan Danmark A/S administrerer ca. 24.000 biler på vegne af virksomheder og kommuner. LeasePlan Corporation ejes af Volkswagen Bank GmbH (50 %) samt Fleet Investments BV (50 %), som er et investeringsselskab, der ejes af den tyske bankmand Friedrich von Metzler.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle