Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Dansk teglviden styrker svensk murværkstradition

SMS SMS SMS

Murværk og tegl er ved at få et stort comeback i Sverige. Men svensk murværkstradition har i mange år stået i skyggen af andre byggemetoder. Derfor mangler der viden blandt svenske bygningskonstruktører om især dimensionering af murværk. Det mener bygningskonstruktør og forfatter Tomas Gustavsson fra Lunds Tekniska Högskola og murværksekspert og tekn. dr., Arne Cajdert. I en artikel fra det svenske magasin, Bygg Teknik, anbefaler de derfor at vende blikket mod mod Danmark, hvor murværkstraditionen står stærkt, og hvor der er hjælp at hente i det dansk-udviklede dimensioneringsprogram, EC6-design, som bruges af flere end 200 rådgivende ingeniørfirmaer, ingeniørskoler m.fl.

”I Skandinavien har vi tradition for videndeling og for at inspirere og lære af hinanden landene imellem. Det er glædeligt, hvis EC6-programmet også finder rodfæste hos vores skandinaviske naboer”, udtaler Tommy Bisgaard, direktør i Kalk- og Teglværksforeningen og Bygitegl.dk, der er med til at finansiere programmet.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle