Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Boligselskaber kan spare millioner med murværk

SMS SMS SMS

Vedligeholdelsesfrie murstensbyggerier med lave omkostninger til energi og drift kan spare boligselskaberne for millioner. Det viser erfaring fra både Danmark og Sverige.

“Det er mange millioner for boligselskaberne, der kan hentes hjem ved at vælge de rigtige løsninger. Men det kræver, at man tænker facader, indervægge, gulvbelægning, overflader, fliser, energikilder osv. ind i en samlet helhed. – Det betyder ofte lidt større anlægsudgifter, men det giver store besparelser på længere sigt”, forklarer Tommy Bisgaard, direktør for Kalk- og Teglværksforeningen og Bygitegl.dk, der i mange år har beskæftiget sig med nybyg og renovering af udlejningsejendomme.

Ifølge civilingeniør Jens Staalby, medforfatter til bogen ”Partnering ABC – En håndbog for bygherrer”, løber omkostninger til drift og vedligehold af offentlige og erhvervsmæssige byggerier over 25-35 år generelt op i flere gange anlægsprisen. Tænker bygherren derimod i totaløkonomi, herunder minimering af omkostninger til drift, service og vedligehold, bliver det muligt at spare helt op til 20 % af de samlede omkostninger.

“Både herhjemme og i Sverige er der enormt positiv erfaring med mursten til renovering af nedslidte og socialt belastede bebyggelser. Det har medført markant mindre hærværk, større tryghed for beboerne og en mere indbydende arkitektur, der tiltrækker mere ressourcestærke beboere”, fortæller Tommy Bisgaard.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle