Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ud med stifinder og ind med dokumenthåndtering

SMS SMS SMS

Dansk Miljø- og Energistyring effektiviserer organisationen ved at skifte Windows Stifinder ud med et effektivt og brugervenligt dokumenthåndteringssystem med mulighed for e-mailarkivering, skabelonstyring, versionering og søgning.

Da Windows Stifinder ikke længere kunne leve op til Dansk Miljø- og Energistyrings krav til arkivering, satte de søgningen ind efter en mere tidssvarende og effektiv løsning. Valget faldt på DocuNote, da løsningen kan efterkomme virksomhedens ønske om integration til deres ERP system.

En integreret løsning

Med integrationssystemet DataManager får Dansk Miljø- og Energistyring én samlet og integreret løsning til al deres dokumentation. DataManager importerer, eksporterer og integrerer data mellem Dansk Miljø- og Energistyrings forskellige it-løsninger og samler det hele i DocuNote.

Integrationsløsningen skal importere debitorer og kreditorer fra Dansk Miljø- og Energistyrings ERP-system, C5, og oprette disse data i DocuNotes adressekartotek. Synkroniseringen foregår helt automatisk én gang i døgnet, og det er både effektivt og tidsbesparende.

Dokumenthåndtering skal kunne tilpasses

Dokumenthåndteringssystemet DocuNote er et standardsystem, som består af en basispakke samt en tillægspakke, hvor kunderne selv kan vælge til og fra i overensstemmelse med deres behov.

Dansk Miljø- og Energistyring har udover basispakken udbygget deres dokumenthåndtering ved tilkøb af forskellige tillægsmoduler. Blandt andet har de købt Outlook integration, som gør, at de ansatte nu kan arkivere e-mails. Det betyder, at en e-mail, som før kun lå gemt i en ansats indbakke, nu kan arkiveres i DocuNote, hvor alle ansatte har adgang.

Derudover har Dansk Miljø- og Energistyring også købt tillægsmodulet MSG Ifilter søgning til genfinding af arkiverede e-mails. MSG er filtypenavnet for Microsoft Exchange-dokumenter, og med MSG Ifilter kan Dansk Miljø- og Energistyring foretage søgninger i DocuNote i formatet MSG. Det betyder, at e-mails kan fremsøges ved hjælp af fritekstsøgning.

Til sidst har Dansk Miljø- og Energistyring også valgt Offline modulet, som betyder, at de ansatte kan tage dokumenter med sig – både til læsning og redigering – også selvom DocuNote ikke er koblet på virksomhedens netværk. Når der er online adgang igen, vil eventuelle ændringer kunne synkroniseres i DocuNote.

Om Dansk Miljø- og Energistyring

Dansk Miljø- & Energistyring A/S beskæftiger mere end 25 medarbejdere og udfører el-projekter inden for fjernvarme, renseanlæg, vandværk og industri. Standardløsningen til dokumenthåndtering, DocuNote, skal fremover sikre enkel og effektiv arkivering hos Dansk Miljø- & Energistyring.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle