Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Tidssvarende dokumenthåndtering til Patientforsikringen

SMS SMS SMS

Patientforsikringen erstatter deres tidligere dokumenthåndteringssystem med en mere tidssvarende løsning fra IntraNote a/s. Dokumenthåndteringsløsningen, DocuNote, giver Patientforsikringen nye muligheder inden for versionering, søgning og e-mailarkivering.

Investeringen i dokumenthåndtering skal sikre Patientforsikringen enkel journalisering og arkivering, og DocuNote gør det nemt for de ansatte at genfinde allerede arkiverede dokumenter og e-mails.

Dokumenthåndtering skal sikre dokumentationen

En af udfordringerne for Patientforsikringen var, at de manglede en effektiv metode til at arkivere dokumenter og e-mails samt at finde disse igen. Her kunne de se en fordel i DocuNote.

Alle dokumenter og e-mails kan i DocuNote tilknyttes metadata, som sikrer den mest korrekte indeksering. Ved at Patientforsikringen tilknytter metadata til deres dokumentation, er det ingen sag for de ansatte at finde det igen gennem en søgning i DocuNote.

Versionsstyring sikrer samtidig, at ingen dokumentation går tabt, når der ændres i dokumenter, eller når flere ansatte arbejder i de samme dokumenter.

Mobil dokumenthåndtering til bestyrelsen

DocuNote findes også i en komprimeret udgave til iPhone og iPad, og applikationen skal give adgang til relevant dokumentation for Patientforsikringens bestyrelse uanset tid og sted.

Applikationen, iDocuNote, giver Patientforsikringen mulighed for at fremsøge eller browse projekter, sager, dokumenter og fotos fra DocuNote på mobile enheder og videresende disse som e-mail. Det betyder, at bestyrelsen får endnu lettere ved at følge med og være opdateret, uanset hvor de befinder sig, og hvad tid på døgnet det er.

Standardsystem betyder hurtig implementering

DocuNote er et standardsystem til dokumenthåndtering og journalisering, hvilket betyder, at Patientforsikringen ikke skal vente længe, før de er kørende i deres nye system.

Implementeringen af journaliseringssystemet foregår ekstra effektivt i Patientforsikringen, da de ansatte allerede har erfaring med dokumenthåndtering og dermed også kendskab til de opgaver, som DocuNote skal opsættes til at løse for administrationen.

Tilpas efter behov

Det faktum, at DocuNote er et standardsystem, betyder ikke, at det er et fastlåst og ufleksibelt system. Der findes et utal af tillægsmoduler, som hver enkelt virksomhed kan vælge imellem og på den måde tilpasse og bygge systemet op efter behov.

Patientforsikringen har på nuværende tidspunkt valgt at købe tillægsmodulerne iDocuNote til iPad og iPhone, Outlook integration til e-mailarkivering, MSG Ifilter søgning til søgning i MSG-formatet, brevflet, PDF konvertering samt OCR genkendelse til genkendelse og genfinding af filformaterne TIFF, JPG, PNG og PDF.

Om Patientforsikringen

Patientforsikringen træffer afgørelser i erstatningssager, hvor patienter er kommet til skade i forbindelse med behandling eller undersøgelse. Dokumenthåndteringssystemet DocuNote skal fremover hjælpe med den daglige journalisering i administrationen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle