Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

IntraNote åbner i Sverige

SMS SMS SMS

Nyt kontor åbner i den svenske hovedstad i februar og følger op på it-virksomhedens vækstambitioner, der tilbage i 2012 pindede Sverige ud som næste marked.

”Med et kontor i Stockholm har vi langt bedre mulighed for, for alvor at få penetreret det svenske marked. I 2012 fik vi gjort os et vigtigt og godt forarbejde, og vi fik solgt til store organisationer som Mäklarsamfundet og Entreprenör Företagen. Vi mærker tydeligt, at rigtig mange virksomheder er interesserede i at komme i dialog med os, og vores løsninger har bestemt noget at tilbyde hinsidan,” fortæller direktør, Søren Rust Nielsen, fra det danske hovedkontor i Silkeborg.

Fra kontoret i Stureplan vil IntraNotes fokus være på udbredelsen af elektronisk dokumenthåndtering. Et marked, der allerede er taget hul på med de første svenske kunder. På sigt er ambitionen at etablere en forhandlerstrategi.

”Vi starter op i Stockholm, hvor vi spår et stort potentiale. Sverige er alt for stor til, at vi kan dække landet selv, så på sigt vil vi etablere et forhandlernet," siger Søren Rust Nielsen, der og nu glæder sig til i 2013 at kunne sætte mere fokus på Sverige. Ansvarlig for den svenske indsats er Area Manager, Klaus Skriver, som i 2011 rykkede de jyske teltpæle op for at drive det københavnske salgskontor.

Dokumenthåndtering er efterspurgt

I hvert fald den brugervenlige dokumenthåndtering, og her trumfer IntraNote gang på gang, når det præsenteres for kunderne.

Søren Rust Nielsen forklarer:

”Det er slående, så overraskede folk bliver, når de ser vores DocuNote-løsning. At det på én gang kan så meget, men samtidig er så intuitivt. Vi investerer også meget i produktet, for behovet for dokumenthåndtering er rigtig stort. Og det, at vores kan tilgås fx fra mobiler og tablets, og at det ikke kun er et digitalt lager, men også kan være indgangen til alt fra styringen af HR-kontrakter til automatisk håndtering af ordresedler og fakturaer, det giver rigtig mange fleksible tilpasningsmuligheder.”

Uforpligtende seminarer

I Danmark har IntraNote stor succes med at invitere til seminarer, hvor interesserede kunder kan få et uforpligtende indblik i virksomhedens løsninger og se en konkret kundecase. På den måde kan folk høre om, hvordan det er at arbejde med systemet – og leverandøren – ud fra et kundeperspektiv.På samme vis skal seminarer afholdes i Sverige. Det første bliver den 24. april i Stockholm.

Om IntraNote

IntraNote udvikler og implementerer løsninger til intranet og dokumenthåndtering i over 400 virksomheder og organisationer. Virksomheden, der blev grundlagt i Silkeborg i 2001, arbejder internationalt med udbredelse i 40 lande, og med løsninger kørende i op mod 30 sprog. I dag har virksomheden 55 medarbejdere fordelt på kontorer i Silkeborg, København, Kiev og nu Stockholm.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle