Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Effektiviser jeres forretningsgange med et digitalt workflow

SMS SMS SMS

Workflow kan anvendes til stort set alle jeres interne processer og arbejdsgange – det være sig lige fra sagsstyring til fakturagodkendelse. Ved at indføre automatiske, digitaliserede workflows kan I effektivisere medarbejdernes arbejdstid og frigive ressourcer.

Workflow er et begreb, der refererer til automatisering af processer og forretningsgange. Forretningsgange, der involverer flere medarbejdere på tværs af organisatoriske grænser, og som forløber i faste trinvise faser, hvor afslutningen af den ene begivenhed udløser igangsættelsen af den næste.

Det er disse faste processer, du kan digitalisere og automatisere med et workflow.

Workflow skaber ensartet arbejdsgange og overblik

Workflow strømligner udførelsen af jeres administrative opgaver og sikrer ensartede og smidige arbejdsgange. Når arbejdsgange automatiseres og sættes i system i et workflow, opretter I samtidig en standard for jeres processer, som understøtter og forenkler jeres forretningskritiske arbejdsgange.

Derudover giver et digitalt workflow jer også et komplet overblik over, hvor langt I er med opgaverne eller processen, og hvem der er ansvarlig.

Workflow kvalitetssikrer arbejdet

Digitalisering og automatisering af forretningsgange reducerer det manuelle arbejde i virksomheden, og det medfører en minimal fejlmargen, hvilket er en forretningskritisk fordel.

Workflow sikrer, at kvalitetskravene til opgaverne overholdes, og at det sker inden for en meget kort tidsramme. Det giver sikkerhed og kvalitet i opgaverne, ligesom kunder, leverandører og eksterne samarbejdspartnere vil opleve en hurtigere og bedre service.

Spar tid med workflow

Besværlige og tunge papirgange koster virksomheden mange timer. Ved at digitalisere disse og opsætte et automatisk workflow, sikrer I, at jeres arbejdsgange forløber som planlagt og til tiden – hver eneste gang.

Rutineopgaver er et godt eksempel på opgaver, hvor workflow kommer til sin ret, da de i høj grad kan automatiseres. Det vil frigøre medarbejdere som kan anvende arbejdstiden på mere komplekse opgaver.

Frigiv for eksempel ressourcer og opnå besparelser ved at optimere arbejdsprocesserne omkring sags- og dokumentstyring, kontraktstyring, fakturahåndtering, projektstyring, service, HR, salg, indkøb m.m.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle