Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect
SMS SMS SMS

HH metal & rør i Horsens Kommune er blevet udpeget som Gazelle-virksomhed i dagbladet Børsens årlige fokus på vækstvirksomheder.

Det er en begivenhed, der skaber glæde i virksomheden, som netop er kommet på den anden side af en turbulent periode i virksomhedens historie.

“Vi har fået vendt udviklingen, og det er vores AA-rating og Gazelle-kåringen og et klart udtryk for. Vi har gennem hele forløbet holdt fast ved samme høje kvalitet og serviceniveau. Vi kan tilbyde alt inden for rør- og pladelaserskæring, stansning, kantpresning og dybtræk. Tilmed kan vores kunder samle deres indkøb et sted og være sikre på at komponenterne passer sammen, og det har givet bonus,” fortæller ledelsen fra virksomheden.

“Vi er glade og stolte over kåringen, og den har kun været mulig fordi, vi har en lang række loyale og stabile kunder og gode medarbejdere. Derfor ser vi frem til fortsat vækst i de kommende år, og glæder os til at samarbejde med nuværende og fremtidige kunder,” fortæller ledelsen.

Udvælgelsen af gazellerne foretages af Greens Analyseinstitut og kriterierne bygger på data fra Erhvervs- og selskabsstyrelsen. En Gazelle defineres som en virksomhed, der i løbet af de seneste regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle