Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Til kamp mod manuel håndtering

SMS SMS SMS

Fyns Kran Udstyr søsætter en stor landsdækkende undersøgelse, som har til formål at få et overblik over omfanget af manuel håndtering på danske arbejdspladser. 

Under overskriften ”Nej tak, til manuel håndtering” gennemfører Fyns Kran Udstyr i den kommende måned en ambitiøs undersøgelse, som involverer et bredt udvalg af forskellige brancher og industrier.

Formålet med analysen er at få et overblik over, hvor meget manuel håndtering der finder sted i Danmark samt, hvor og hvordan dette kan formindskes. Målet er at eliminere sygedage pga. nedslidning og samtidig give et bud på, hvordan effektivitet og ergonomi kan gå hånd i hånd.

Sygedage koster samfundet årligt 56 milliarder, så der er meget at vinde ved at have fokus på arbejdsmiljøet og manuelle løft”, udtaler Produktchef Niels Christian Nielsen fra Fyns Kran Udstyr.

Noget for noget

Alle som deltager i undersøgelsen har samtidig mulighed for at modtage en synopsis med resultatet, der efterfølgende kan bruges som benchmark over for ens egen arbejdsplads.

Fyns Kran Udstyr ønsker, at så mange som muligt deltager i undersøgelsen og som motivation trækkes der lod om 10 præmier til en værdi af ca. 250 kr. blandt alle som deltager analysen

Spørgeskemaet

Spørgeskemaet består at 6 til 8 spørgsmål og tager ca. 3 til 5 minutter at besvare. Brug dette link for at gå til spørgeskemaet: https://da.surveymonkey.com/s/manuelhaandtering

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle