Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Fyns Kran Udstyr leverer løftesystem til Unicef

SMS SMS SMS

Et håndteringsanlæg, der erstatter manuelle tunge løft i Unicefs nye verdenslager i FN Byen, skal sikre en hurtigere nødhjælp og bedre arbejdsmiljø. Fyns Kran Udstyr har projekteret og monteret anlægget, som vil blive taget i brug november 2012.

I alt drejer det sig om 21 vakuumløftere og 132 meter kransystemer til Unicefs verdenslager i Danmark som Fyns Kran Udstyr skal monterer og servicere.

Hovedlageret er et moderne, automatisk højlager, hvor der også pakkes manuelt via de mange pakkebånd. Nødforsyningerne pakkes til nødstedte i hele verden, og processen vil fremover være mere effektiv med det nye udstyr, så nødhjælpen kan nå hurtigere ud. Samtidig skåner håndteringsanlægget pakkeri arbejderne for tunge, manuelle løft, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø.

Håndteringsanlægget er produceret af tyske Schmalz og består af 21 stk.Jumbo Flex,som kan løfte op til 35 kg og betjenes ergonomisk og nemt med kun én hånd samt 12 stk. aluminium traverskraner med en samlet længde på 132 meter.

”Opsætningen af håndteringsanlægget hosUnicefer vigtig for os, idet den viser at der ikke er nogen øvre grænse for hvor meget man kan håndtere med vakuum snabelløftere”. Samtidig falder det rigtig godt i tråd med vores fokus i 2013, som vi kalder ”Nej tak, til manuel håndtering” udtaler Produktchef Niels Christian Nielsen fra Fyns Kran Udstyr.

Fyns Kran udstyr har leveret vakuumanlægget til SSI Schäfer, som står bag byggeriet af højlageret, der ligger i den nye FN By. Det nye verdenslager er 25.000 m2 stort, svarende til 3 fodboldbaner og består af lager, pakkeri og varemodtagelse.

Der er opstillet vakuum –og krananlæg til 5 forskellige områder i lageret, Long Line, PrePick, Depalletizing, Short Lines og Flex Area.

Fyns Kran Udstyr A/S er førende inden for materialehåndteringsløsninger og kvalitetsløftegrej samt beslægtet udstyr. Virksomheden er landsdækkende med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg, og har i dag ca. 75 medarbejdere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle