Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Fujitsu først med nyt it-koncept i Danmark

SMS SMS SMS

Fujitsus omfattende koncept til styring af virksomheders enheder som pc’er og tabletser nu kommet til Danmark.

Patja, som konceptet hedder, er det første af sin art i Danmark, der gennem en standardiseret platform gør det let og omkostningseffektivt at administrere en virksomheds enheder som fx pc’er, telefoner og tablets.

Konceptet kan sammenlignes med en personlig sky for virksomhederne, som samler alle virksomhedens applikationer og programmer i én skræddersyet brugervenlig grænseflade målrettet medarbejderne, der gør det nemt at arbejde når som helst, hvor som helst.

”For medarbejderen er Patja det enkle skrivebord, hvor alle de nødvendige virksomheds-applikationer og -programmer er samlet ét sted, som fx økonomisystemer, intranet, Photoshop eller hvad man nu bruger. For it-afdelingen er Patja løsningen, der gør enkel administration af virksomhedens enheder mulig, og så holder det samtidig udgifterne væsentligt nede med en fast månedlig ydelse per bruger,” siger salgsdirektør Laila Nørgaard, Fujitsu.

Brugere i virksomheder har ofte vidt forskellige behov både i forhold til programmer og opsætning, Patja gør det let at tilpasse brugerfladen præcis, som brugerne foretrækker det og så det svarer til virksomhedens look and feel.

Gennem Patja tager Fujitsu sig også af hele kundens it-infrastruktur fra design til vedligeholdelse:

“Patja har prædefinerede og dokumenterede it-produktions- og leveringsprocesser. Baseret på best practice hjælper Patjas værktøjer og teknologier os med at forbedre driften af enhver mobil og global organisation. Det stærkeste ved Patja er dog nok, at det er en komplet løsning, som binder alle virksomhedens komponenter sammen lige fra intranet til tunge applikationer som SAP, samtidig med, at der følger vigtige serviceelementer med som service-desk, licensstyring og lignende. Og så bliver løsningen solgt med en brugerpris. Det vil sige, at vi skal ikke ind og lave specialdesignede løsninger til hver virksomhed, det holder prisen nede samtidig med, at alle fordelene er der,” siger salgsdirektør LailaNørgaard, Fujitsu.

Fujitsu er dermed de første på det danske marked, der tilbyder den sammenhængende platform på en standardiseret måde.

”Med Patja kan medarbejderne logge på fra lufthavnen eller derhjemme fra en hvilken som helst enhed, og så vil skrivebordet stadig være det samme, og dit seneste arbejde vil stadig være åbent, hvis du ikke har lukket det ned fra den sidste enhed, du arbejdede på, og så er sikkerheden i top. Fordi vi har udviklet løsningen som en standard-løsning, er der også gjort klar til yderligere virksomhedsapplikationer, og i modsætning til hvad virksomhederne ellers er vant til, går det meget hurtigt at tilføje applikationer til brugernes enheder, fordi det bagvedliggende setup er sat op til det,” siger Laila Nørgaard.

Patja sørger også for, at alle virksomhedens programmer og applikationer altid er up to date med de nyeste licensversioner. Derved minimeres og automatiseres virksomhedens arbejde med ensidige it-processer, og det er med til at forbedre både økonomi samt sikkerhed.Nordisk produktionsmodel

Fujitsu Managed Infrastructure services bruges allerede af en lang række store kunder i Norden. Oras, der er leverandør af vandhaner og har fabrikker i Finland, Polen og salgskontorer i adskillige europæiske lande, fx Sverige, Norge og Danmark, er fast kunde af Patja.

“Patja er en omkostningseffektiv end-to-end-løsning, som har tjent os godt i Finland og i udlandet. Vores fornyede kontrakt har yderligere forbedret vores serviceniveau; vores it-infrastruktur er nu endnu bedre dækket inden for samme fastprisramme. Det har også forbedret vores evne til at forudsige it-udgifter, hvilket gør budgettering noget lettere,” siger direktør Aki Saurimaa, Group IT hos Oras.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle