Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ford tager surfboardet under armen i ny kampagnefilm

SMS SMS SMS

I sidste uge offentliggjorde Ford Danmark en ny kampagne i forbindelse med lanceringen af den nye Ford Transit-model. Ford har indledt et samarbejde med Oh Dawn, der består af en gruppe unge iværksættere, der producerer deres egne surfboards på et lille værksted midt i Købehavn. Sammen med Bitchslap Magazine har Ford skabt en film om de unge håndværkere og deres passion. Kampagne-filmen har på mindre end en uge fået over 52.000 views på YouTube og Vimeo og over 1.000 shares på Facebook.

Den moderne håndværker

Kampagnen skal være med til at nuancere danskernes opfattelse af håndværkerfaget, og Ford Danmark vil tilmed favne bredere end den gængse målgruppe, som varebiler traditionelt kommunikeres til. Formålet er at sætte fokus på både de traditionelle håndværk, men ligeså meget de mere skæve, sjove og nye håndværk.

Flere og flere unge søger mod håndværkeruddannelser, og hos Ford hilser man især de mindre erhverv velkommen: ”Vi tror, at det er en rigtig sund samfundstendens at flere unge søger mod håndværkerfag. Den nye generation af håndværkere er ekstremt kreative, entreprenante og har et inspirerende drive”, udtaler pressechef Lene Dahlquist.

En ny samfundstendens

Formålet med kampagnen er ifølge Ford, at vise danskerne at håndværkere findes i mange variationer og ikke nødvendigvis stemmer overens med de fordomme vi ofte har om dem.

Marketingchef hos Ford, Tom Maxmølris, forklarer: ”Håndværker-kategorien er en utrolig bred målgruppe at arbejde med. Vi vil gerne i dialog med alt fra bryllupsmusikere på Christianshavn til Cupcake-konditorer fra Lolland”.

Et samarbejde er således igangsat med surfboard designerne fra Oh Dawn, og dette har resulteret i en nuanceret fortælling om den moderne håndværker. Ford har udlånt en Ford Transit Custom til surfer-drengene; for som de siger: ”Det er svært for os at pege på en mere relevant samarbejdspartner end Ford, da en varebil er essentiel for vores arbejde”, udtaler Mathias fra Oh Dawn.

Se filmen om Oh Dawn drengenes passion

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle