Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Unge iværksættere blandt Nordens mest lovende unge ledere

SMS SMS SMS

Nordens 30 mest lovende unge ledere under 30 år er den 21. august blevet kåret i magasinet Nordic Business Report. Danmark er fornemt repræsenteret på listen med fire fremadstormende unge iværksættere.

Magasinet Nordic Business Report har sammen med en jury fra de nordiske lande udvalgt de 30 mest lovende unge erhvervsledere i Norden. Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, har repræsenteret Danmark i juryen.

- Alle de unge ledere på listen er iværksættere, som i dag lever af deres virksomhed – eller virksomheder! De seneste par år er der kommet større fokus på entreprenørskab og iværksætteri både på uddannelser og i erhvervslivet, og det betyder også, at iværksætterlysten styrkes hos børn og unge til gavn for dansk erhvervsliv, siger han.

De fire danskere på listen over ”30 under 30 in Northern Europe” er:  

  • Morten Strunge, grundlægger af bl.a. Onfone og Mofibo (3. plads)
  • Konrad Kierklo, står bag online shoppeuniverset Miinto (6. plads)
  • Marius Klausen, serieiværksætter, nu CPO for Airtame (19. plads)
  • Anna Nyboe, stifter af Annaway, der hjælper unge akademikere i job (29. plads)

Talenter fra ni lande

De 30 unge ledertalenter er udvalgt blandt kandidater fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Litauen, Letland og Rusland. Juryen har vurderet de omkring 200 nominerede ud fra kriterier som blandt andet opnåede resultater, originalitet, internationalt perspektiv og forretningssans.

Førstepladsen går til russiske Pavel Durov, der som 29-årig har tjent milliarder på den russiske version af facebook. Se hele listen og begrundelserne på nbforum.com.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle