Del : SMS
Berlingske Business
BusinessDirect

Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk eller besøge vores hjemmeside: www.publicimpact.dk.

Unge iværksættere blandt Nordens mest lovende unge ledere

Node Image Upload Anna Nyboe.jpg

Nordens 30 mest lovende unge ledere under 30 år er den 21. august blevet kåret i magasinet Nordic Business Report. Danmark er fornemt repræsenteret på listen med fire fremadstormende unge ...

Nordens 30 mest lovende unge ledere under 30 år er den 21. august blevet kåret i magasinet Nordic Business Report. Danmark er fornemt repræsenteret på listen med fire fremadstormende unge iværksættere.

Magasinet Nordic Business Report har sammen med en jury fra de nordiske lande udvalgt de 30 mest lovende unge erhvervsledere i Norden. Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, har repræsenteret Danmark i juryen.

- Alle de unge ledere på listen er iværksættere, som i dag lever af deres virksomhed – eller virksomheder! De seneste par år er der kommet større fokus på entreprenørskab og iværksætteri både på uddannelser og i erhvervslivet, og det betyder også, at iværksætterlysten styrkes hos børn og unge til gavn for dansk erhvervsliv, siger han.

De fire danskere på listen over ”30 under 30 in Northern Europe” er: 

  • Morten Strunge, grundlægger af bl.a. Onfone og Mofibo (3. plads)
  • Konrad Kierklo, står bag online shoppeuniverset Miinto (6. plads)
  • Marius Klausen, serieiværksætter, nu CPO for Airtame (19. plads)
  • Anna Nyboe, stifter af Annaway, der hjælper unge akademikere i job (29. plads)

Talenter fra ni lande
De 30 unge ledertalenter er udvalgt blandt kandidater fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Litauen, Letland og Rusland. Juryen har vurderet de omkring 200 nominerede ud fra kriterier som blandt andet opnåede resultater, originalitet, internationalt perspektiv og forretningssans.

Førstepladsen går til russiske Pavel Durov, der som 29-årig har tjent milliarder på den russiske version af Facebook. Se hele listen og begrundelserne på nbforum.com.

Business Direct Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Business Direct og få virksomhedernes egne nyheder leveret direkte i din indbakke.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

På trods af store udfordringer med infrastrukturen i mange af de store byer har et partnerskab mellem det offentlige og private længe været en sovende kæmpe.Hør Sampensions direktør Hasse Jørgensen fo...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere