Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ukrudtsbrænder sikrede elever Danmarksmesterskabet

SMS SMS SMS

En innovativ ukrudtsbrænder, der gør arbejdet hurtigere, mere sikkert og samtidig forhindrer havebrande sikrede tre elever fra CPH WEST Ishøj Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. Idéen til ukrudtsbrænderen opstod, da gruppen "Garden Solutions" ville finde en løsning til at forhindre de mere end 400 brande, der hvert år startes af ukrudtsbrændere. Ud over at deres opfindelse gør det mere sikkert at fjerne ukrudt, så er det også hurtigere, fordi maskinen både kan klippe, feje, brænde og vande.

"Det er helt fantastisk at vinde og vi havde selvfølgelig håbet på det. Vi er så glade. Vi er også lige på nippet til at finde en leverandør, så vi snart kan få den af sted i produktion”, sagde Oswald Laugesen fra Garden Solutions da de vandt.

Ud over en god idé, havde vinderteamet også lavet grundig markedsresearch og præsenterede deres idé for dommerne på overbevisende vis. De fik overrakt 10.000 kroner af Ejvind N. Jensen fra Nordea Iværksætterfond, og gruppen skal nu repræsentere Danmark til Europamesterskabet i Tallinn til juli.

I alt havde 178 elever fordelt på 44 hold fra ungdomsuddannelser i hele landet kvalificeret sig til DM i Entreprenørskab – Company Programme, som blev holdt i Industrien Hus torsdag den 24. april. Det er Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, der sammen med Dansk Industri, Nordea og Nordea Iværksætterfond står bag.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business blogs Alle blogs

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle