Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Stjerner fødes til Danish Entrepreneurship Award

SMS SMS SMS

Energiudladningen i en stjernefødsel har inspireret den 25-årige ITU-studerende Jesper Hjorth til designet på vinderplakaten til Danish Entrepreneurship Award 2014.

Når Danmarks innovative fremtid mødes med Danmarks skarpeste erhvervsfolk til Danish Entrepreneurship Award 2014, kan vi forvente, at stjerner fødes!

Sådan indleder Jesper Hjorth sin begrundelse for motivet på vinderplakaten til Danish Entrepreneurship Award. Jesper Hjorths forslag til en ny plakat har vundet den landsdækkende konkurrence, og dermed skal hans design repræsentere Danish Entrepreneurship Award 2014.

Jeg blev helt vildt glad. Nu har jeg fået det skulderklap, og nu glæder jeg mig til at få det bredt ud. Jeg kan også lægge det i mit CV og vise omfanget af så stor en opgave, for det er jo ikke kun en plakat, det er en visuel identitet. Men der er helt klart også en glæde og en faglig udvikling for mig ved at være med i sådan et projekt – og så giver det en masse netværk og kontakter,” siger Jesper Hjorth.

Danish Entrepreneurship Award 2014 er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise i samarbejde med Trekantområdet Danmark. Læs mere på www.award2014.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle