Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danske studerende suveræne til EM i entreprenørskab

SMS SMS SMS

Innovative unge fra hele Europa dystede i juli til European Enterprise Challenge, som er EM i Entreprenørskab for studerende. To danske hold slog alle konkurrenterne og løb med både 1. pladsen, 2. pladsen og to store særpriser.

Gruppen Cool4Sea fra SIMAC i Svendborg deltog med deres opfindelse, som er et miljøvenligt anlæg, der kan udnytte overskudsvarmen i skibe til køling. Den opfindelse imponerede juryen og de fem drenge vandt Europamesterskabet og fik samtidig tildelt Hyundai Brilliant Entrepreneurs Award på 15.000 euro.

Det andet danske hold var gruppen BoxyCare fra Erhvervsakademi Aarhus, der har udviklet et mere effektivt system til aspiration af sondemad som samtidig forhindrer spredningen af vira. Det indbragte dem en samlet 2. plads og en Alumni Leadership pris til EM.

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise er den danske del af JA-YE, som afholder EM i entreprenørskab. European Enterprise Challenge er en konkurrence for studerende på videregående uddannelser fra hele Europa. Læs mere om konkurrencen og se alle vinderne her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle