Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

BoxyCare vinder CareWare Idépris

SMS SMS SMS

En mere effektiv måde at aspirere sondemad på patienter, der samtidig forhindrer spredningen af vira, gav en gruppe studerende fra Erhvervsakademi Aarhus CareWares særlige Idépris.

De studerende bag BoxyCare er blandt finalisterne til DM i Entreprenørskab den 22.maj, som er kulminationen af iværksætterforløbet Start Up Programme. Men allerede nu er deres idé blevet hædret med CareWare Idépris. Begrundelsen fra dommerkomiteen fra CareWare lød:

"Ideprisen går til en ide, som ved brug af standardkomponenter løser et klart identificeret problem for patienten og plejepersonalet. Prisen gives til et team som har vist, at de formår at tage en problemstilling og bruge forhåndenværende materialer for at finde en smart løsning. Løsningen er tænkt ind i konteksten af plejesituationen og giver dermed løsning på flere problemer - samtidigt."

De studerende bag BoxyCare er Mads Jensen, Camilla Otte, Michael Vaaben Jensen & Rune Kjelsmark, og for dem er prisen en anerkendelse:

"Det er et kæmpe skulderklap at modtage så stor en pris. Vi ser prisen som en anerkendelse for vores hårde arbejde og en bekræftelse i, at vi er på rette vej. Vi er beæret over at have været en del af CareWares stand på Iværk & Vækst messen, som har været en del af vores præmie. Vi har haft mulighed for at netværke med vindere af CareWare fra i år og tidligere år, og med større virksomheder som alle ønsker at hjælpe unge iværksættere,” lød det fra gruppen.

De studerende præsenterer deres idé for alle til DM i Entreprenørskab den 22. maj, som bliver holdt i Børssalen hos Dansk Erhverv.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle