Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Stor opfindsomhed ved Den Nationale Entreprenørskabsmesse

SMS SMS SMS

Luften var tyk af idéer, da 550 elever fra ungdomsuddannelserne i hele landet mødtes til den årlige Nationale Entreprenørskabsmesse i Rosengårdcentret i Odense den 7. februar. Her dystede morgendagens iværksættere på blandt andet produktudvikling, markedsføring og økonomi som en del af entreprenørskabsforløbet Company Programme.

100 dommere fra erhvervslivet havde hevet en dag ud af kalenderen for at bedømme idéer og give gode råd. I alt dystede 159 forskellige hold, og der var hård kamp om førstepladsen i de forskellige konkurrencer.

I kategorien Bizz-mart blev placeringen som følger:

1. plads Sativa fra Tietgen Handelsgymnasium: En cykel af hybridkomposit 2. plads Lock Necessary fra ZBS Vordingborg: En ny type fjernlås med sensor til huse 3. plads Better life Incoroarated fra EUC Nord: Paptoilet til Ulandene

I kategorien Expo blev placeringen som følger:

1. plads Hygicare fra CPH West Ishøj: Intelligent vaskarmatur til sygehuse 2. plads Savior Tech CPH West Ishøj: Blandet GPS/pulsur til hjertepatienter 3. plads Clean Senses CPH West Ishøj: Gummibeslag til barnevognshjul

I de to særkategorier vandt følgende:

Innovationsprisen: TEP fra Aalborg Handelsskole for et enzymindeholdende plaster til fjernelse af tatoveringer.

Prisen for Færdigt produkt: ZLUUP fra KNORD for en skridsikker sugekop til at sætte under bl.a. tallerkner

Hos arrangøren ser man tilbage på en begivenhedsrig dag med mange gode opfindelser.

"Det har været en stor oplevelse at se så mange innovative produkter og idéer på én dag. De unge deltageres gejst og engagement har været helt i top, og det er tydeligt at se, at de har gjort et stort forarbejde for at kunne præsentere skarpe og gennemtænkte løsninger," lød det fra Christian Vintergaard, adm. dir. hos Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise, der står bag messen.

Den Nationale Entreprenørskabsmesse er en del af konkurrenceforløbet Company Programme. Præmierne blev overrakt og sponsoreret af Udvikling Fyn.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle