Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Rekordmange har entreprenørskab på skoleskemaet

SMS SMS SMS

Antallet af elever i grundskolen, der bliver undervist i entreprenørskab, er steget. I løbet af skoleåret 2011/2012 modtog 54.046 elever undervisningen, hvilket er næsten 20.000 flere end året før. Det viser tal fra den seneste fra Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Entreprenørskabsundervisning er længe blevet opfattet som læren om at etablere forretninger og virksomheder. Men i dag er meningen med entreprenørskabsundervisningen at styrke de unges evne til at tænke kreativt og skabe værdi for andre. Det har både flere lærere og elever fundet ud af i løbet af det seneste år. Antallet af børn og unge, der bliver introduceret for den innovative undervisningsform, er steget markant siden sidste år.

At et stigende antal børn og unge nu lærer at tænke kreativt er ikke kun en gevinst for deres personlige udvikling. Det er også en gevinst for samfundet. Tidligere undersøgelser viser, at børn og unge, der har fået undervisning i entreprenørskab er gladere for at gå i skole, har højere ambitioner for videre uddannelse og karriere og føler de har noget at bidrage med til samfundet. Derudover ser lysere på fremtiden end de elever, der ikke har deltaget i denne form for undervisning.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle