Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Nyt EU-projekt lander i Danmark

SMS SMS SMS

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise har netop fået bevilget EU-midler til projektet Assessment Tools and Indicators for Entrepreneurship Education (ASTEE) mellem 7 europæiske partnere. Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise agerer som koordinator af projektet under teamleder Lene Vestergaard.

De øvrige partnere i projektet er Lyon Business School i Frankrig, Platform for Entrepreneurship Education i Portugal, University of Applied Sciences Munich i Tyskland, Dublin Institute of Technology i Irland, J.J. Strossmayer University in Osijek i Kroatien samt Junior Achievement – Young Enterprise Europe i Bruxelles, Belgien. Projektet, som arbejder med et budget på 3,5 mio. kr., starter 6. dec. 2012 og forløber over 18 måneder med forventet slutdato i april 2014.

Projektet bygger ovenpå det arbejde og den forskning omkring måling af effekten af entreprenørskabsundervisning, der allerede finder sted i Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Målet med projektet er at skabe en fælles ramme af måleinstrumenter til at evaluere tilegnelsen af entreprenørskabskompetencer blandt elever og studerende på alle undervisningsniveauer samt at skabe redskaber rettet mod undervisere og institutionsledere til at evaluere bl.a. pædagogiske metoder. Ved at identificere og definere en række nøglekompetencer (indikatorer) vil man således kunne måle udviklingen af entreprenørskabsundervisning på længere sigt. Disse redskaber vil kunne bruges af både undervisere, uddannelsesinstitutioner og politiske beslutningstagere.Måleinstrumenterne baserer sig på spørgeskemaundersøgelser, hvor man tilpasser sig eleverne på de forskellige uddannelsesniveauer mht. sprog og udtryk. Målet er at udvikle en ramme, der kan benyttes på tværs af læseplaner, undervisningsmetoder og lande.

Et andet vigtigt  mål er at skabe et netværk for udbredelsen af disse måleinstrumenter og indikatorer, så at de kan udnyttes bredt på institutionsniveau såvel som på nationalt og europæisk niveau.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle