Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Nordea sparrer unge iværksættere i gang

SMS SMS SMS

For mange ”nye” iværksættere kan første møde med en bankrådgiver betyde alt eller intet. Derfor har rådgivere fra Nordea valgt at stille deres ekspertise til rådighed for en stor del af deltagerne ved Danish Entrepreneurship Award 2012. Udover at få vejledning og sparring på forretningsplanen, så får de mest gennemarbejdede idéer og forretningsplaner 1.000 kroner i tilskud til at gøre idéen til virkelighed.

Alle iværksættere husker deres første møde med banken. Med svedige håndflader og et hjerte helt oppe i halsen sidder de ansigt til ansigt med en person, der enten kan ”skyde deres drømme i sænk” eller for alvor sætte skub i forretningsdrømmen.

For at dette afgørende møde med banken skal blive en god oplevelse, har Nordeas rådgivere valgt at stille sig til rådighed for deltagerne i konkurrencen Company Programme, der er en del af Danish Entrepreneurship Award, hvor elever og studerende fra hele landet fejrer innovation og iværksætteri som en del af Danmarks Iværksætteruge – Uge 46.

Eleverne har haft mulighed for at ansøge om individuelle sparringssamtaler af ca. 15 minutters varighed på selve dagen, og her vil en Nordea-rådgiver gennemgå deltagernes forretningsplan og budget og komme med feedback. Nogle deltagende virksomheder vil få tildelt kr. 1000 i tilskud på dagen, andre vil blive opfordret til at arbejde videre med bestemte områder af forretningsplanen og så søge efterfølgende elektronisk sparring.

Vigtigt at møde de unge iværksættere i øjenhøjde

Når Danish Entrepreneurship Award løber af stablen den 14. november i Trekantområdet, bliver 100m2 af Messe C i Fredericia indtaget af rådgiverne fra Nordea. For dem er det nemlig vigtigt at møde de unge iværksættere, hvor de færdes.

”Helt overordnet handler det om, at vores samfund er afhængig af innovation og iværksætteri for at skabe vækst og arbejdspladser. Den opgave vil Nordea gerne være med til at løse ved at skubbe udviklingen i den rigtige retning gennem en aktiv og økonomisk støtte til Young Enterprise. Vi har derfor udvidet vores samarbejde med Young Enterprise, og som en del af det, har vi syv rådgivere, som stiller op på Danish Entrepreneurship Award klar til at give op mod 100 elevvirksomheder sparring på deres gode ideer.” udtaler Ken Adrian, leder af privatkunder i Nordea.

Hos Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise glæder man sig over Nordeas engagement.

Det er en unik mulighed for de unge iværksættere at møde banken i øjenhøjde. Situationen kommer til at minde meget om et rigtigt rådgivningsmøde, og derfor vi er rigtig glade for, at Nordea vil bidrage til at give de unge, håbefulde iværksættere en god erfaring med dette møde. På den måde er de bedre rustede til deres næste bankmøde, hvor der måske står endnu mere på spil,” siger Christian Vintergaard, adm. direktør hos Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle