Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Iværksætterlegater giver mod på eksport

SMS SMS SMS

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise uddeler tre gange om året legater til studerende med gode idéer. Lasse Benn Nørregaard og Philip Kaare Løventoft fra Københavns Universitet har på baggrund af deres bachelorprojekt startet virksomheden Daybuilder, der behandler depression gennem adfærdsregistrering af kritiske faktorer omkring brugerens velvære.

Daybuilder modtog iværksætterlegatet i efteråret 2011, hvilket gav dem mulighed for at udvikle en prototype til løsningen og derigennem kunne de afprøve markedet. I dag har de flere aktive brugere i Danmark og har allerede versioner af produktet, der er oversat til engelsk og tysk for at kunne nå ud til et internationalt marked. Eksport inden for sundhedssektoren forventes at spille en nøglerolle i den danske økonomi og er frem til 2020 et prioriteret område, der forventes være med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark.

Hovedparten af de virksomheder, der har modtaget iværksætterlegater, har planer om at eksportere deres produkter eller tjenester, og de fleste tilkendegiver, at legatet har været med til at hjælpe dem med at komme tættere på dette marked.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle