Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Iværksætterevent i Fredericia var verdens næststørste

SMS SMS SMS

Tæt ved 5000 elever, studerende, undervisere, rådgivere, sponsorere, lærere og erhvervsfolk var i sidste uge med til at fejre innovation og iværksætteri ved Danish Entrepreneurship Award 2012. Arrangementet blev det største innovations- og iværksætterevent i Danmark, og det næststørste på globalt plan.

I løbet af sidste uge, der var Global Entrepreneurship Week (Uge 46), var der mere end 3000 arrangementer omkring iværksætteri og entreprenørskab over hele verden. I Danmark blev der blandt andet afholdt Danish Entrepreneurship Award 2012 i Messe C i Fredericia, og dette event skulle vise sig at blive det næststørste iværksætterevent i løbet af ugen. Globalt set blev Danish Entrepreneurship Award 2012 kun overgået af en fodboldkamp i Brasilien. hvor titusindvis af tilskuere fik information om iværksætteri i løbet af pausen.

På selve dagen blev der uddelt priser til blandt andre ’Årets Vækstspringer 2012’. Prisen gik til det københavnske firma WiMed, der siden 2010 har de arbejdet på et unikt produkt til kateterbaseret-hjertebehandling, og i dag blev de belønnet med en fornem pris.

Niveauet var tårnhøjt. Det var en stor fornøjelse at se så mange unge mennesker med så meget energi og innovationslyst. Jeg er overbevist om, at nogle af de idéer og produkter vi så på dagen nok skal blive til virkelighed og komme til at gøre gavn ude i samfundet,” lyder det begejstret fra Christian Vintergaard, der er adm. direktør for Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Danish Entrepreneurship Award blev arrangeret af Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise i samarbejde med Trekantområdet Danmark.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle