Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Entreprenørskab hitter på professionsbachelor-uddannelser

SMS SMS SMS

Entreprenørskab breder sig på professionsbachelor-uddannelser, viser ny kortlægning fra Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise. I alt deltog 7.184 studerende i entreprenørskabs-undervisning i 2011/2012. Det er en stigning på 83 pct. fra de 3.923 studerende, der blev registreret for 2010/2011, og antallet svarer til 11,5 pct. af alle studerende på professionshøjskolerne.

I forhold til uddannelsesområder er der flest studerende på det designfaglige område, der deltager i entreprenørskabskurser. Herefter følger det pædagogiske område, hvor entreprenørskabskurser bliver udbudt til både pædagogstuderende og lærerstuderende. Entreprenørskab har også vundet godt indpas på det sundhedsfaglige område, hvor både fysioterapeut- og ergoterapeutstuderende nu deltager i entreprenørskabsundervisning.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle